Curs "Expert Achizitii Publice" (21 - 23 ianuarie 2009)

Evenimentul, organizat de BRM Business Consulting, va avea loc in perioada 21 - 23 ianuarie, la sediul Bursei Romane de Marfuri, din Piata Presei Libere nr. 1, Bucuresti.

Cursul se adreseaza tuturor autoritatilor contractante si firmelor private care efectueaza achizitii publice, precum si firmelor beneficiare de finantari europene, obligate sa-si efectueze achizitiile conform legislatiei in vigoare in domeniul achizitii publice.

Pe parcursul celor trei zile de training vor fi abordate temele: Consultanta in domeniul achizitiilor publice; Sistemul achizitiilor publice; Achizitii publice - principii si reguli; Tipurile si etapele procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie publica.

Taxa de participare este de 300 euro/persoana (fara TVA), la care se poate aplica o reducere de 5% pentru minimum trei participanti din cadrul aceleiasi companii. Inscrierile se pot face pana pe 20 ianuarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs autorizat de "Management de Proiect pentru Fonduri Structurale" (21 - 25 ianuarie 2009)

Evenimentul, organizat de Asociatia "Centrul de Resurse Socio-Umane si Educatie Europeana" (CRSUEE), va avea loc in perioada 21 - 25 ianuarie la sediul asociatiei, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, sectorului de afaceri, institutiilor publice si altor persoane interesate.

Tematica programului este urmatoarea: Elementele esentiale in scrierea propunerii de finantare; Analiza SWOT; Scrierea unei propuneri de finantare: definirea problemei, scop, obiective, activitati, resurse si buget; Analiza riscurilor; Monitorizare si evaluare; Managementul resurselor umane si managementul timpului; Promovarea proiectului; Sustenabilitatea proiectului.

Taxa de participare la curs este de 750 de lei/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.