Seminar “Afaceri online si problemele lor juridice” (22 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Avocatnet.ro, va avea loc pe 22 aprilie, la Grand Continental Hotel, in Bucuresti.

Agenda seminarului cuprinde: Contracte utile in activitatile online - contractul de design web, contractul de webhosting, termeni si conditii de utilizare a unui website, acord de confidentialitate; Publishing online; Magazine online - aspecte juridice privind comertul electronic; Servicii online - aplicarea reglementarilor din legea comertului electronic, gazduire de continut, plangeri referitoare la continutul gazduit; Conflicte in mediul online - dreptul la marca vs. domeniul de internet, aspecte legate de actiuni in instanta si arbitraje; apararea drepturilor de autor in cazul activitatii infractionale in domeniul internetului.

Taxa de participare este de 420 de lei + TVA/persoana - pentru participantii care se inscriu pana la data de 1 aprilie, sau de 655 de lei + TVA/persoana - pentru participantii care se inscriu dupa data de 2 aprilie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (22 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 


Curs “Dezvoltare antreprenoriala” (22 - 23 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Extreme Training in colaborare cu All-News, face parte din proiectul Business StartUp, finantat de Programul Operational Sectorial

Dezvoltarea Resurselor Umane prin Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European, va avea loc in zilele de 22 si 23 aprilie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Prezentarea generala  antreprenoriatului; Structura activitatii antreprenoriale; Caracteristicile activitatii antreprenoriale; Stabilirea obiectivelor antreprenoriale; Antreprenoriatul si inovatia; Calitatile necesare intreprinzatorului; Strategii antreprenoriale.

Participarea la acest curs este gratuita, fiind eligibile persoanele care au mentionat in adresa unul dintre sectoarele Municipiului Bucuresti sau una din localitatile judetului Ilfov.

Data limita pentru depunerea formularelor de inscriere este de 15 februarie. Mai multe informatii pot fi solicitate aici.

 


Curs “Dezvoltarea aptitudinilor esentiale de Negociere si Influentare” (22 - 23 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Evolutiv Consultants Network, va avea loc in perioada 22 - 23 aprilie, la Hotel Ramada Parc, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Cand apare Negocierea; Stiluri de Negociere; Planificarea Negocierii. Studiu de caz - Vanzarea afacerii “Pizza Parlour”; Structurarea Negocierii; Inchiderea Negocierii.

Taxa de participare este de 940  de lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs de Conducere Financiara a Firmei (22 - 25 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Evolutiv Consultants Network, va avea loc in perioada 22 - 25 aprilie, la Hotel  Andy, in Predeal.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Perfomanta organizatiei - de ce avem nevoie de managementul costurilor si de bugete; Notiuni generale financiar - contabile. Utilizarea instrumentelor financiare. Analiza financiara; Costurile - factori importanti in luarea deciziilor; Bugetul - instrument de conducere financiara a organizatiei.

Taxa de participare este de 1.760 de lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Eveniment "Ziua europeana pentru finantarea IMM-urilor" (22 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Comisia Europeana, va avea loc pe 22 aprilie, la Bucuresti.

Scopul evenimentului este acela de a informa asupra instrumentelor financiare pe care Uniunea Europeana le pune la dispozitia intreprinderilor mici si mijlocii.

Agenda evenimentului cuprinde: Politicile Uniunii Europene in domeniul IMM-urilor; Instrumente financiare - Programul pentru competitivitate si inovare (CIP) si Programul Jeremie; Experienta Romaniei in domeniul instrumentelor financiare ale UE; Imprumuturi acordate de BEI IMM-urilor; Rolul retelei Enterprise Europe in Romania; Sprijinul pentru IMM-urile din Romania; Garantii drept surse de finantare; Surse de finantare bazate pe capitalul propriu.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.