Workshop “Competente, criterii de performanta si KPI” (22 iulie 2011)
Evenimentul este organizat de Compass Training si va avea loc pe 22 iulie, la Bucuresti.

Workshop-ul se adreseaza sefilor de departament, managerilor de proiect, care doresc sa cuantifice performanta angajatilor si sa implementeze criterii de performanta realiste si sustenabile.

Temele abordate sunt urmatoarele: Identificarea componentelor unui proces dintr-o organizatie; Definirea performantei intr-un context dat; Definirea de criterii de performanta pentru procesul selectat; Cuantificarea criteriilor de performanta: stabilirea de indicatori si selectarea indicatorilor cheie (KPI) pentru activitatile componente ale procesului selectat; De la concept la implementare: Provocari si solutii in implementarea KPI. Campul de forte in implementarea acestor schimbari.

Va exista, de asemenea, si o aplicatie practica, ce va consta in exersarea conceptelor prezentate in cadrul workshop-ului pe un proces din organizatia proprie (ales impreuna cu trainerul si prezentat in grup), sau pe un proces prezentat de trainer (din studiile de caz Compass).

Taxa de inscriere este de 80 euro + TVA/persoana.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Curs “Abilitati esentiale in comunicare” (22 - 23 iulie 2011)
Evenimentul este organizat de Compass Training si va avea loc in zilele de 22 si 23 iulie, la Bucuresti.

Programul de training isi propune cresterea eficientei in comunicarea cu toti clientii si partenerii, personalizarea mesajelor transmise, in functie de stilul interlocutorului, obtinerea unui feedback de calitate, constientizarea unui set de tendinte si stereotipuri care incetinesc, uneori, dezvoltarea unei relatii, precum si identificarea posibilitatilor de dezvoltare.

Conceptele prezentate in cadrul cursului vor fi urmatoarele: Procesul de comunicare; Tipuri de comunicare - Verbal & Non-Verbal; Identificarea si depasirea principalelor bariere în procesul de comunicare; Stiluri de comunicare. Identificarea propriului stil, puncte tari si puncte slabe. Alternative; Cum sa Asculti - Dubleaza-ti influenta asupra altora. Ascultarea Activa; Comunicarea in interiorul unei organizatii - formal & informal; Reguli de baza privind Pregatirea si Sustinerea unei prezentari de succes; Sedinte eficiente; Importanta feed-back-ului; Elemente de “Constructive Criticism”.

Taxa de inscriere este de 150 euro + TVA/persoana.

Mai multe detalii se pot gasi aici.