NetCamp 2011 (22 noiembrie 2011)
Evenimentul este organizat de Evensys si va avea loc pe 22 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel din Bucuresti.

Aflat la cea de-a cincea editie, evenimentul este unul dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web si va cuprinde patru micro-evenimente.

Primul - Start Up Now! - propune un workshop unde participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web, trecand prin toate etapele acestuia, sub indrumarea unor antreprenori online. In cadrul ei, Vlad Stan, fondator Business Design Academy, va sustine un training intensiv de antreprenoriat online.

Cel de-al doilea eveniment din cadrul NetCamp, MobileDev, isi propune sa reuneasca actualii dezvoltatori de mobile, dar si pe cei interesati sa abordeze domeniul mobile si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii in domeniu.

We Work Web - al treilea micro-eveniment - isi propune sa fie o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive, pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte dintre profesionistii comunitatii web locale.

Net Start-Up este o competitie de idei si proiecte dedicate internetului. Participarea este gratuita si consta intr-o scurta prezentare a proiectului, care trebuie sa abordeze teme precum: content websites, online applications, user generated content websites sau mobile applications. Un juriu va alege cinci proiecte care vor fi prezentate intr-o sesiune speciala dupa terminarea conferintelor, pe 22 noiembrie, in fata investitorilor care vor decide castigatorul. Cea mai apreciata idee va fi premiata cu 1.000 de euro.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Leading teams. Managing success” - Timisoara (22 noiembrie 2011)
Evenimentul este organizat de HPDI (Human Performance Development International) si Fundatia Leaders si va avea loc pe 22 noiembrie, la Timisoara.

Workshop-ul are ca teme leadership-ul si managementul echipei si va fi sustinut de Jim Bagnola, trainer, coach si consultant specializat in leadership, managementul stresului, customer service, coaching skills si change management.

Evenimentul face parte din seria de workshop-uri ”The Leadership Tour” (Cluj - Belgrad - Timisoara - Bucuresti) si se adreseaza echipelor de management atat din corporatii, cat si din companiile mici aflate la inceput de drum.

Principalele subiecte de discutie din cadrul workshop-ului vor fi: Definitia inteligentei emotionale in contextul echipelor de management; Ce reduce gradul de energie al echipelor; Care este cea mai buna modalitate de crestere a implicarii si initiativei unei echipe; Elementele unui leadership autentic; Cum castigi credibilitate si influenta in acelasi timp cu gestionarea unui conflict; Cum cunosti stadiul de dezvoltare in care se afla echipa ta; Care sunt schimbarile care trebuie realizate pentru a creste nivelul de productivitate al echipei.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Gala Premiilor eCommerce (22 noiembrie 2011)

Evenimentul este organizat de Link 2 eCommerce si va avea loc pe 22 noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti.

Gala este compusa din doua module principale: Conferintele GpeC si Festivitatea de Premiere, si se adreseaza oricui activeaza in comertul electronic.

Printre speakerii prezenti se numara: Marius Ghenea - FIT Distribution, Radoslaw Hofman - PayU SA Polonia, Bogdan Manolea - Legi-Internet.ro, Dorina Costache - Google Romania, Cristian Herghelegiu - ePayment, Bryan Eisenberg (live streaming din SUA), Dorin Boerescu - 2Parale, Catalin Constantin - NewsMan, Liviu Taloi - SiteAudit.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.