Forum Antreprenor360 (22 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de BizCampus Network, va avea loc pe 22 septembrie, la Howard Johnson Hotel, in Bucuresti.

Conferintele Antreprenor360  invita  la o discutie despre  statusul businessului actual.  Evenimentul isi propune sa aduca in prim plan vulnerabilitatile domeniului in contextul economic actual si totodata sa foloseasca flexibilitatea acestuia ca atu in aplicarea de noi strategii.

Principalele teme abordate in cadrul forumului vor fi urmatoarele: Thinking on the ”what”, ”who” and ”how” of building  your chances; This economy can work for your business and here is how to take advantage of it; Join us in honoring the Entrepreneurs appearing in the book How I did it  and gain insight from their experiences and perspectives.

Participarea la eveniment este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seedmoney Wednesday Breakfast (22 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, la Bucharest Hubb.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.

 

Gifts Show (22 - 25 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat sub forma unui targ dedicat exclusiv obiectelor promotionale, va avea loc in perioada 22 - 25 septembrie, in cadrul Pavilionului central al Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti.

Dezvoltat initial sub forma unui concurs de obiecte promotionale pentru furnizori - in cadrul targului de productie publicitara Advertising Show - Gifts Show a fost transformat incepand cu 2009 intr-un targ de sine statator dedicat acestei nise.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.