Seminar “Initiere in AdWords” (23 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Kondiment, va avea loc pe 23 aprilie, la Hotel Radisson SAS, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul seminarului va fi urmatoarea: Introducere in publicitatea online; Beneficii si caracteristici ale programului AdWords; Terminologie; Structura unui cont; Interfata AdWords; Crearea campaniilor; Editarea setarilor campaniei; Campanii pe reteaua de continut; Optimizare; Rapoarte; Google Analytics; Tool-uri; Crearea primei campanii.

Taxa de participare este de 125 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training “Benchmarking: de la Planificare la Actiune” (23 - 24 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Exegens Management Consultants, va avea loc in zilele de 16 si 17 aprilie, in Bucuresti.

Publicul tinta este reprezentat de: managerii companiilor care cauta o abordare practica a transferului de tehnologie impus de piata (clienti, furnizori si competitori); managerii de proiecte; managerii generali, managerii de vanzari, managerii de marketing, managerii HR, managerii financiari, controller-ii,  managerii de procese, managerii in Supply Chain din productie, distributie si servicii etc.

Cele doua zile de training practic se concentreaza pe toate activitatile legate de proiectarea si implementarea intr-un mod prietenos a strategiei  de Benckmarking intr-o organizatie, prin implicarea tuturor salariatilor. Training-ul are patru obiective principale - planificarea, analiza, integrarea si actiunea.

Taxa de participare este de 255 de euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Leadership participativ si succesul managerial” (23 - 25 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Humans - People Academy, va avea loc in perioada 23 - 25 aprilie, la Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului va fi urmatoarea: Ce este leadershipul participativ; Mesajul leaderului; Dezvoltarea adeziunii si implicarii; Luarea deciziilor in leadershipul participativ; Conducerea.

Taxa de participare este de 590 de lei (scutit de TVA)/persoana.

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.

 

Curs ” Metode practice de evaluare a performantelor” (23 - 25 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Humans - People Academy, va avea loc in zilele de 23 si 25 aprilie, la Iasi.

Cursul se adreseaza managerilor de orice nivel, angajatilor departamentelor de resurse umane sau consultantilor care au responsabilitatea de a crea, introduce si imbunatati procesele de evaluare a performantelor.

Tematica abordata in cadrul cursului este urmatoarea: Cultura organizationala ca punct de pornire in evaluarea performantelor; Managementul performantei; Stabilirea obiectivelor intr-un proces de evaluare a performantelor; Alegerea celui mai potrivit tip de evaluare, adaptat contextului; Stabilirea criteriilor de evaluare; Evaluarea ”Feed-back 360º”; Evaluarea ”Management by Objectives”; Erori aparute in cadrul procesului de evaluare a performantelor.

Taxa de participare este de 590 de lei (scutit de TVA)/persoana.

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.