Seminar "Managing the Manager's Agenda" (23 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de WTC Bucuresti si Think Creative, va avea loc pe 23 februarie la World Trade Center, in Bucuresti.

"Managing the Manager's Agenda" vizeaza dezvoltarea profesionala a secretarei prin intermediul unor activitati complexe - studii de caz, simulari, jocuri de rol cu accent pe domeniile de competenta de tip strategic si managerial.

Seminarul isi propune abordarea unor notiuni din domenii conexe precum: teoria comunicarii, relatii publice, branding, publicitate, marketing, managementul de proiect, managementul timpului, managementul resurselor umane.

Taxa de participare este de 135 de euro + TVA/persoana, la care se aplica o reducere de 10% pentru inscrierea a cel putin trei participanti din cadrul aceleiasi companii. Data limita pentru inscrieri este 17 februarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Formare de Formatori" (23 februarie - 21 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Nova Etapa, va avea loc in perioada 23 februarie - 21 martie, in Targu Mures.

Cursul se adreseaza managerilor de resurse umane sau oricarei persoane care trebuie sa realizeze sesiuni de formare sau prezentari in orice arie de activitate.

In cadrul cursului vor fi abordate urmatoarele teme: Functiile formatorului si Contextele de invatare; Relatia pedagogica; Psihologia invatarii; Metodele si tehnicile pedagogice; Resursele didactice in formare; Operationalizarea formarii.

Taxa de participare este de 250 de euro, iar data limita pentru inscrieri este 18 februarie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Project Management" (23 - 25 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de United Business Development, va avea loc in perioada 23 - 25 februarie, la sediul Kepner-Tregoe, in Bucuresti.

Cursul este constituit din patru procese distincte - Definitia, Planificarea, Implementarea, Comunicarea - fiecare proiectate sa abordeze un aspect specific din managementul de proiect si combinate pentru a forma o metodologie eficace si cuprinzatoare, care respecta standardul PMI (Project Management Institute).

Taxa de participare este de 3.000 de lei + TVA/persoana, la care se acorda o reducere de 200 de lei la inscrierea a minim doi participanti din aceeasi companie.

Data limita pentru inscrieri este 18 februarie 2009. Mai multe informatii pot fi gasite aici.