Simpozionul "Medierea in mediul de afaceri" (23 ianuarie 2009)

Evenimentul, organizat de Patronatul de Comert, Turism, Industrie si Servicii, impreuna cu Confederatia Patronatelor Concordia, Portalul Medierea.ro si Birou Mediator Ion Dedu, va avea loc pe 23 ianuarie 2009, la Hotel Marriott din Bucuresti, sala AB, incepand cu ora 10.30.

La simpozion vor participa invitati din partea Ministerului Justitiei, Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Protectiei Consumatorilor, Ministerului Sanatatii, Sindicatelor si Patronatelor din Romania, Mediatori Autorizati si alti specialisti in domeniu.

Simpozionul se adreseaza oamenilor de afaceri, tuturor companiilor, departamentelor de management al conflictelor comerciale, organizatiilor patronale, sindicatelor si organizatiilor specializate in domeniul medierii.

Taxa de participare la Simpozion este de 100 de lei. Inscrierile se fac pana pe 20 ianuarie, in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Achizitii Publice" (23 -  25 ianuarie)

Evenimentul, organizat de Svasta, va avea loc in perioada 23-25 ianuarie, la Hotel Dragului, in Predeal.

Cursul isi propune sa asigure praticipantilor: asimilarea legislatiei de baza in vigoare si a ultimelor modificari (OUG 143/2008); deprinderea modului de operare a sistemului electronic de achizitii publice (SEAP/e-licitatie), prin exemple derulate pe varianta "Demo" a sistemului; cunoasterea importantei eticii si profesionalismului in achizitiile publice; capacitatea de evaluare a impactului specificatiilor de cost, calitate si timp asupra procesului de achizitie publica; formarea abilitatilor necesare identificarii si gestionarii riscurilor asociate procesului de achizitie publica.

Taxa de participare la training este de 990 de lei/persoana (scutit de TVA pentru institutiile publice), la care se pot acorda urmatoarele reduceri: 3% si 5% pentru al doilea si respectiv al treilea participant de la aceeasi organizatie; 10% pentru participanti de la organizatii care au mai apelat la seminariile Svasta.

Organizatorii ofera si un pachet optional in valoare de 620 de lei (fara TVA), ce include cazare si masa pentru toata perioada seminarului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.