Seminar “ABC-ul Antreprenorului. De la Idee la actiune” (23 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de Florentin Banu - Consulting Leaders, va avea loc pe 23 iunie, la Hotel Boavista, in Timisoara.

Printre temele abordate in cadrul seminarului vor fi: Notiunea de afacere, antreprenoriat; Moduri in care poti sa iti incepi propria afacere; Planul de punere in viata a unei afaceri incluzand o schita de plan de afaceri; Ajustarea planului la nevoile fiecaruia, dupa specificul fiecaruia; Tipuri de asociere.

Taxa de participare este de 70 lei/persoana. Termenul limita de inscrieri este 18 iunie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

GreenBiz Forum (23 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de revista Biz, va avea loc pe 23 iunie, la Hotel Crowne Plaza, in Bucuresti.

GreenBiz Forum isi propune sa prezinte provocarile, oportunitatile si implicatiile afacerilor green, al practicilor de management sustenabil si al strategiilor de green marketing, precum si prezentari si studii de caz ale celor mai reusite campanii green, norme si legislatie in domeniul afacerilor green, practici de management CSR, strategii de green marketing si PR, dar si implicarea social media pentru comunicarea brandurilor sustenabile.

Pe parcursul zilei, vor avea loc trei sesiuni cu urmatoarele teme: Directii strategice pentru dezvoltare durabila; Dezvoltare durabila si sustenabila in corporate green; Eco business si antreprenoriat social. Sesiune de prezentare a proiectelor ONG.

Taxa de participare este de 100 euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seedmoney Wednesday Breakfast (23 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, la Bucharest Hubb.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.