Seminar pe teme fianciar-contabile (23 martie 2009)

Evenimentul, organizat de New-Wave Training Center, va avea loc pe data de 23 martie, la sediul Extreme Training, in Bucuresti.

Seminarul se adreseaza tuturor celor care se confrunta cu modificarile legislative si care doresc sa se perfectioneze in domeniul financiar-contabil.

Cele doua module din care este alcatuit seminarul se axeaza pe urmatoarele teme: Aspecte importante legate de impunerea profitului si Informatia contabila in sprijinul companiilor si a managerilor.

Evenimentul are caracter interactiv si se vor studia spete legate de activitatea companiilor participante si diverse studii de caz.

Taxa de participare este de 740 de lei (inclusiv TVA), la care se pot acorda reduceri de  5% si 10%, pentru minim trei si, respectiv, cinci participanti din cadrul aceleiasi companii.

Solicitarile pentru inscrieri se fac la adresa de e-mail office @ nw-tc. com.

 

Curs “Managementul Riscului” (23 - 25 martie 2009)

Evenimentul, organizat de BRM Business Consulting, va avea loc in perioada 23 - 25 martie, la sediul Bursei de Marfuri din Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Strategii in Risk Management; Corporate Risk Management; Riscul de credit.

Taxa de participare este de 350 de euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.