Mini Seedcamp Barcelona (23 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedcamp, va avea loc pe 23 martie, la Barcelona, in Spania.

Mini Seedcamp reprezinta o serie de evenimente dedicate antreprenorilor din domeniile web-tech, mobile si software din regiunea EMEA (Europe, the Middle East and Africa).

In cadrul fiecarei editii, start-up-urile selectate in urma inscrierilor sunt puse fata in fata cu antreprenori experimentati, investitori si dezvoltatori, intr-o zi de mentoring intens, discutii si prezentari.

La finalul seriei de evenimente, in luna iulie, va avea loc o selectie a proiectelor care vor beneficia de investitii. Insa, exista si posibilitatea ca un proiect se beneficieze de investitii imediat dupa oricare dintre evenimentele Mini Seedcamp.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 


Eveniment Lumea SEO PPC - Tema PPC (23 martie 2010)

Lumea SEO PPC reprezinta o serie de intalniri pe tema PPC (Pay-Per-Click) si SEO (Search Engine Optimization), organizate de Ionut Munteanu si Olivian Breda.

Editia din 23 martie va avea loc la Orange Concept Store, in Bucuresti.

Pe langa discutii pe tema PPC, in cadrul evenimentul, vor exista si trei sesiuni de networking (la inceput, in mijlocul intalnirii si la final).

Participarea la eveniment este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Motivation Power" (23 - 24 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Skill Team, va avea loc in zilele de 23 si 24 martie, in Bucuresti.

Principalele subiecte abordate in cadrul cursului vor fi: Interactiuni de grup; Ce este un grup; Diferenta intre grup si echipa; Caracteristicile unei echipe; Disfunctiile echipei; Raportul intre atingerea sarcinii si mentinerea coeziunii echipei; Roluri in echipa; Profile ale membrilor echipei; Stiluri decizionale si conducere situationala;

Stiluri de management si impactul asupra echipei; Niveluri de initiativa ale membrilor echipei; Etapele de dezvoltare ale echipei; Rolul increderii in maturizarea echipei; Incheierea vietii unei echipe.

Taxa de participare este de 360 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

PR Forum (23 - 24 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Evensys, va avea loc in zilele de 23 si 24 martie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Pe parcursul celor doua zile, cunoscuti specialisti locali vor prezenta solutii concrete, instrumente practice, analize la zi, studii de caz si best practices, in cadrul unor sesiuni de conferinta si workshop-uri interactive.

Cu ocazia evenimentului, va fi lansata cea de-a treia editie a ghidului Public Relations Report, o publicatie anuala dedicata comunitatii de relatii publice din Romania. Brosura va include si in acest an o serie de puncte de vedere ce vor anunta tendintele anului 2010 in domeniu, precum si sectiunea actualizata cu profilele companiilor active pe piata locala de profil.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.