OpenCoffee Club (23 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

Conferinta Freelanceri.ro - "Tu esti o afacere!” (23 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Arhipelago si Fundatia Post Privatizare, va avea loc pe 23 septembrie la Iasi.

Conferinta isi propune sa ofere informatii concrete despre cum un liber-profesionist poate deveni o afacere.

In cadrul evenimentului vor fi organizate patru sesiuni, care vor aborda urmatoarele teme: Tu esti o afacere!; Branding personal; PFA - Elemente juridice si contabile; Cine-i seful?

In perioada 24 august - 11 septembrie, taxa de participare este de 90 lei/persoana, iar in intervalul 12 septembrie - 22 septembrie de 120 lei/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

e-nnovation Conference (23 - 24 septembrie 2010)
Evenimentul, dedicat noutatilor si tendintelor din sectorul e-commerce, va avea loc in zilele de 23 si 24 septembrie, la Poznan, in Polonia.

In cadrul conferintei vor fi abordate schimbarile dinamice de pe piata comertului online din Europa Centrala si de Est, precum si deciziile cheie si miscarile strategice ale celor mai importanti jucatori si retetele lor privind crearea si administrarea unor magazine online de succes.

Printre speakerii prezenti la eveniment se vor numara experti de top la nivel mondial, specialisti care administreaza si investesc in cele mai mari companii de pe piata de e-commerce din lume.

Pe durata evenimentului vor avea loc: discutii despre studii de caz interesante; prezentari privind noi tehnologii, solutii inovative si posibilitatea utilizarii lor in sectorul e-commerce; discutii legate de posibilitatile de dezvoltare in domeniul comertului online, acordand o atentie deosebita factorilor specifici anumitor regiuni;  prezentarea unei game largi de solutii pentru optimizarea si cresterea vanzarilor, folosind exemple de pe pietele din Europa Centrala dar si de pe piete la nivel global.

De asemenea, cei care au o idee inovatoare ce poate revolutiona sectorul e-commerce, isi pot depune proiectele pana la data de 16 august, la sectiunea dedicata competitiei. In prima faza, vor fi selectate cele mai bune cinci idei de proiecte, care vor trece in etapa doi, avand sansa sa-si prezinte proiectul in fata unui grup de experti si a participantilor la conferinta din septembrie. Castigatorul va primi un premiu in valoare de 10.000 de euro, suma pe care o va putea investi in lansarea si dezvoltarea ideii prezentate.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Strategii pentru vremuri turbulente” (23 - 24 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Asebuss - Exec-Edu, va avea loc in zilele 23 si 24 septembrie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului atinge urmatoarele puncte: Adevarul despre esecul planificarii strategice asa cum o stim; Leadership - angajamentul la varful piramidei pentru planificarea strategica; Activitati pentru fiecare etapa a planificarii strategice; Valorile, misiunea si viziunea companiei - fortele ce motiveaza schimbarea.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferinta Solution 2010 (23 - 26 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de roPot, va avea loc in perioada 23 - 26 septembrie, la Bran.

Solution reprezinta o platforma de invatare desfasurata intr-un cadru inovator, care sustine tineri din intreaga lume in a adauga claritate, incredere, capacitate si curaj eforturilor lor de a face diferenta in societate.

Conferinta isi propune sa sustina cristalizarea si planificarea initiativelor antreprenoriale intr-un mediu multicultural, sa faciliteze colaborarea, feedback-ul si suportul reciproc intre  studenti, antreprenori, tineri profesionisti si organizatii ce sustin intreprinderile sociale.

Echipa de facilitatori, formata din membri din Romania, Austria, Olanda, Marea Britanie si Finlanda, vine cu experienta atat in zona de invatare precum si in zona de antreprenoriat social. In calitate de lideri ai diverselor comunitati de antreprenoriat social in tarile de origine, acestia vor aduce exemple practice si vor deschide discutii pragmatice in cadrul Solution.

Evenimentul dedicat antreprenoriatului social a fost gazduit pentru prima data in Austria, in anul 2006, iar in 2009 i-a fost atribuit oficial patronajul UNESCO. A cincea editie va avea loc in septembrie in Romania si va implica 90 de participanti, carora li se vor alatura echipa de facilitatori internationali, precum si o serie de vorbitori locali si internationali.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.