Training "Managementul Timpului" (24 - 25 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 24 si 25 aprilie, la U-Business Center, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Principii de baza si abordari privind Managementul Timpului; Factori cronofagi si modalitati de gestionare a acestora;  Planificarea timpului – principii; Prezentarea unui set de instrumente utilizate pentru planificarea timpului (Liste, Agenda / Account Development Forms - ADF, Outlook, MS Project); Stabilirea corespunzatoare a prioritatilor.

Taxa de participare este de 300 de euro + TVA/persoana, la care se aplica reduceri de: 3% - 10%, pentru inscrierea simultana a trei - sase participanti; 10% pentru inscrierea cu minim trei saptamani inainte de perioada derularii cursului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Coaching la nivel de identitate” (24 - 26 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Competent Consulting, va avea loc in perioada 24 - 26 aprilie, la hotelul Crowne Plaza, in Bucuresti.

Workshop-ul va fi prezentat de Robert Dilts, unul dintre cei mai reputati consultanti si executive coachi din lume, impreuna cu sotia sa, Deborah Bacon-Dilts.

Publicul tinta, pe partea de business, este format din: manageri de top si de nivel mediu, angrenati fie in programe de dezvoltare personala, fie in utilizarea managementului prin coaching; consilieri si coach implicati activ in sustinerea proceselor de schimbare la nivel individual, familial sau organizational; practicieni NLP de toate nivelurile.

Taxa de participare este de: 720 de euro + TVA, pana pe 15 ianuarie 2009; 770 de euro + TVA, pana pe 27 februarie 2009; 850 de euro + TVA, pana pe  24 aprilie 2009.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.