Curs ”Managementul proiectelor” (24 - 25 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Extreme Training in colaborare cu All-News, face parte din proiectul Business StartUp, finantat de Programul Operational Sectorial

Dezvoltarea Resurselor Umane prin Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European, va avea loc in zilele de 24 si 25 aprilie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Prezentare proiecte de anvergura; Posibilitati de infiintare de finantare a proiectelor; Definire concepte; Ciclul managementului de proiect; Premisele succlesului; Echipa proiectului; Managementului riscului; Managementul timpului; Ce inseamna sa fi manager de proiect;

Calitatile si rolul managerului; Planul/orarul activitatilor proiectului; Bugetul proiectului; Controlul asupra proiectului; Raportarea.

Participarea la acest curs este gratuita, fiind eligibile persoanele care au mentionat in adresa unul dintre sectoarele Municipiului Bucuresti sau una din localitatile judetului Ilfov.

Data limita pentru depunerea formularelor de inscriere este de 15 februarie. Mai multe informatii pot fi solicitate aici.

 

Curs “PR pentru o zi” (24 - 25 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Von Consulting, va avea loc in zilele de 24 si 25 aprilie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Ce este comunicarea; Ce sunt Relatiile Publice; Strategia de comunicare; Campania de Relatii Publice; Relatii publice in mediul exclusiv online; Managementul situatiilor de criza; PR-ul si tipurile de comunicare.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.