Curs “Managing Change” (24 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de Proactive Solutions, va avea loc pe 24 iunie, la Hotel Dacia RRT, in Bucuresti.

Punctele cheie ale cursului vor fi urmatoarele: Evalueazi cum oamenii si echipa se adapteaza schimbarii; Implementeazi schimbarea fara scadere majora a productivitatii sau performatei; Depasesti rezitenta la schimbare printr-o comunicare mai eficienta; Folosesti un proces pe etape pentru a implementa schimbarea; Inveti cum sa actionezi pentru a ajuta, ghida si incuraja pe cei din jurul tau sa se adapteze mai bine la schimbare.

Taxa de participare este de 180 euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 


Simpozion “Solutii pentru administratiile locale in contextul crizei economice” - Parteneriatul public-privat (24 iunie 2010)

Evenimentul, organizat de BTL Design, va avea loc pe 24 iunie, in Ploiesti, la Hotel Central.

La acest eveniment sunt invitati sa participe reprezentanti ai autoritatilor publice locale din zona Muntenia-Dobrogea, precum si companiile care au in portofoliu solutii tehnice si comerciale pentru administratia publica.

In cadrul simpozionului vor avea loc doua sesiuni de discutii cu temele “Solutii pentru managementul deseurilor. Solutii de finantare. Depozitare versus Incinerare“ si ”Solutii pentru eficientizarea activitatii administratiilor publice locale. Parteneriatul Public-Privat - cadru  general”.

Taxa de participare este de 1.100 lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (24 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

Curs “Customer Relations” (24 - 25 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de Von Consulting, va avea loc in zilele de 24 si 25 iunie, la Brasov.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Cultura organizationala; Clientul; Comunicarea cu clientul; Conflictele cu clientul.

Taxa de participare este de 250 de euro/persoana (fara TVA). Mai multe informatii pot fi gasite aici.