Cursul “Time Manager” (24 - 25 noiembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Qualians, este destinat tuturor persoanelor care doresc sa-si valorifice eficient resursele de timp si se va desfasura in perioada 24 - 25 noiembrie la Hotelul Novotel din Bucuresti.

In cadrul cursului vor fi dezbatute principiile care stau la baza planificarii eficiente a zilei de lucru, completate de exemple edificatoare menite sa creeze participantilor o experienta de invatare cu efecte pozitive asupra activitatii lor.

Costul cursului pentru un participant este de 539 de euro + TVA, inscrierile facandu-se in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Cursul “Managementul Fondurilor Structurale” (24 noiembrie 2008 - 16 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de GETJM si ARCHE Formazione e Consulenza, va avea loc in perioada 24 noiembrie 2008 - 16 februarie 2009 la Colegiul National “Gheorghe Lazar” din Bucuresti.

Cursul se adreseaza: managerilor din diferite companii nationale si multinationale implicati in conducerea proiectelor companiilor, membrilor in diferite echipe de proiect, institutiilor publice locale si centrale, IMM-urilor, oricarei persoane care prin natura slujbei este implicata in elaborarea sau implementarea de proiecte, oricarei persoane interesate de domeniul managementului de proiect, al finantarilor europene, in special al fondurilor structurale.

Taxa de inscriere la acest curs este de 700 de euro (inclusiv TVA) de persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite

.