Workshop “Leading Change Laugh Crisis” (24 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Human Performance Development International (HPDI) in colaborare cu The Investor si Leaders Romania, va avea loc pe 24 noiembrie, la Hotel JW Marriott, in Bucuresti.

Workshop-ul va fi sustinut de Jim Bagnola, care are o experienta de circa 30 de ani ca trainer, coach si consultant, fiind specializat in Leadership, Stress Management, Customer Service, Coaching Skills si Change Management.

Publicul tinta este format din antreprenori si manageri aflati in pozitii de conducere, care isi doresc sa aduca schimbare in cadrul organizatiei din care fac parte.
In cadrul workshop-ului vor fi abordate subiecte precum: Cum sa identificam ce putem controla; Cum sa facem astfel incat ceea ce nu putem controla sa ne foloseasca; Dimensiunea interna si externa a schimbarii; Moduri in care ne putem plia mai usor pe noile situatii care apar; Impactul schimbarii asupra sanatatii individului si a organizatiei; Cum sa identificam tiparele care ne blocheaza, si sa ne dezlipim de ele; Cum sa facem fata asteptarilor neimplinite; Cum sa eliminam obisnuinta nevoii de ajutor; Noi metode de a deveni "predispusi la idei”.

Taxa de participare este de 249 euro/persoana, pana pe 10 noiembrie, si de 269 euro/persoana, incepand cu 11 noiembrie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seedmoney Wednesday Breakfast (24 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, la Bucharest Hubb.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.

 

Dream Big (24 - 26 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de ASER, va avea loc in perioada 24 - 26 noiembrie, in Bucuresti.

Aflat la prima editie, Dream Big isi propune sa devina un instrument de incurajare a studentilor din domeniul economic in dezvoltarea viitoarei cariere, oferindu-le modele de la cel mai inalt nivel profesional.

In prima zi a evenimentului, va avea loc o conferinta la care vor participa un  numar de patru - cinci CEO, invitati sa vorbeasca despre povestea si reusita lor in afaceri.

In fiecare din urmatoarele trei zile, va fi organizat cate un workshop, avand urmatoarele teme: Personal Branding, Leadership si Public Speaking.

La finalul celor trei workshop-uri vor fi selectati un numar de trei - cinci studenti care vor lua parte la un program de coaching/mentorat, care se va derula pe parcursul a doua - trei luni.

Coach/mentor va fi unul dintre CEO disponibili sau persoane care lucreaza tot in mediul de afaceri, care ii vor ajuta pe studentii selectati sa isi defineasca, sa isi atinga obiectivele si aspiratiile relevante in cariera.

Obiectivul programului ar fi ca studentul sa ramana in apropierea CEO-ului, fie ca angajat, prieten, sau chiar sa isi deschida propria afacere.

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.