Hart HR Strategic Conference (24 noiembrie 2011)
Evenimentul este organizat de Hart HR Consulting si Assessment Systems si va avea loc pe 24 noiembrie, la Hotel JW Marriott din Bucuresti.

Conferinta va pune accent pe leadership si performanta in business si isi propune sa arate ce separa un lider performant de restul. Speakerii invitati sunt oameni cu experienta in leadership si in pshihologie aplicata.

Agenda va cuprinde teme precum: Personality, Leadership & Engagement; Best practices about employee engagement; Derailing Cultures; The Death of Leadership; Best practices and challenges for atttracting and managing talents in the nowadays economy.

Vorbitori vor fi Jarrett Shalhoop - Senior Consultant in cadrul Hogan Assessment Systems, Rostislav Benak - Presedinte Assessment Systems si partener Hogan Assessment Systems, si Zsolt Feher - Director International Affairs in cadrul Assessment Systems Ungaria.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Leading teams. Managing success” - Bucuresti (24 noiembrie 2011)
Evenimentul este organizat de HPDI (Human Performance Development International) si Fundatia Leaders si va avea loc pe 24 noiembrie, la Bucuresti.

Workshop-ul are ca teme leadership-ul si managementul echipei si va fi sustinut de Jim Bagnola, trainer, coach si consultant specializat in leadership, managementul stresului, customer service, coaching skills si change management.

Evenimentul face parte din seria de workshop-uri ”The Leadership Tour” (Cluj - Belgrad - Timisoara - Bucuresti) si se adreseaza echipelor de management atat din corporatii, cat si din companiile mici aflate la inceput de drum.

Principalele subiectele de discutie din cadrul workshop-ului vor fi: Definitia inteligentei emotionale in contextul echipelor de management; Ce reduce gradul de energie al echipelor; Care este cea mai buna modalitate de crestere a implicarii si initiativei unei echipe; Elementele unui leadership autentic; Cum castigi credibilitate si influenta in acelasi timp cu gestionarea unui conflict; Cum cunosti stadiul de dezvoltare in care se afla echipa ta; Care sunt schimbarile care trebuie realizate pentru a creste nivelul de productivitate al echipei.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.