Cloud Factory (25 februarie 2012)

Evenimentul, organizat de Microsoft Romania impreuna cu startups.ro, VentureConnect si Startup Weekend, va avea loc in Bucuresti si va va aduce impreuna antreprenori, dezvoltatori si start-up-uri intr-o discutie deschisa despre solutiile in cloud de care piata are nevoie.

Participantii se vor intalni pentru un brainstorming de idei de aplicatii avand la baza Windows Azure, urmand ca cele mai bune sa fie premiate cu cate un smartphone Nokia Lumia 800.

Echipele care se angajeaza sa transforme ideile selectate in solutii gata pentru a fi vandute, vor primi cate un grant de 7.500 de lei.

Pentru mai multe detalii legate de eveniment si de participare, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.

 

Akcees - lansarea oficiala (25 februarie 2012)

Evenimentul va avea loc in Bucuresti si va marca lansarea oficiala a Akcees, organizatie infiintata in noiembrie 2011 de catre Serban Mogos si Irina Scarlat pentru a sprijini dezvoltarea profesionala a tinerilor.

Organizatia promoveaza si sustine activitatile antreprenoriale, dar faciliteaza si integrarea pe piata muncii a tinerilor studenti si proaspat absolventi.

In cadrul evenimentului, speakerii vor face parte dintr-un panel in cadrul caruia vor raspunde unor intrebari precum: Ce alternativa de cariera le recomanda tinerilor studenti si proaspat absolventi: antreprenoriat sau un loc de munca intr-o companie? Ce calitati reprezinta un avantaj atunci cand recrutati tineri si cum pot fi dezvoltate aceste calitati? Ce calitati sunt necesare pentru un antreprenor de succes?.

Participarea la eveniment este gratuita iar mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul organizatiei.