Curs "Compensation & Benefits Advanced" (25 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Qualians, va avea loc pe 25 martie la Hotelul Novotel din Bucuresti.

Cursul este deschis atat specialistilor in domeniul HR care doresc o consolidare a cunostintelor, cat si managerilor de resurse umane carora le revine responsabilitatea gestionarii practicilor de compensatii si beneficii.

Temele abordate in cadrul cursului vor fi: Principalele elemente ale unui sistem de Compensation&Benefits (C&B); Conceptul "total reward compensation"; Formularea strategiei de compensatii si beneficii, integrata in strategia de resurse umane si aliniata la strategia generala a afacerii; Proiectarea si bugetarea unui sistem de plata variabila in cazul departamentelor de operationale/de vanzari si a celor de suport; Utilizarea planurilor de motivare pe termen lung; Selectarea si introducerea unui beneficiu; Evaluarea eficientei politicii de C&B; Comunicarea interna in C&B.

Taxa de participare este de 369 de euro + TVA/persoana, iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "The Power of Communication" (25 - 26 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Skill Team - Human Resources Company, va avea loc in zilele de 25 si 26 martie, la sediul organizatorului, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza oricarei persoane care doreste sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare, de ascultare activa, de a primi si a da feedback.

Tematica abordata in cadrul cursului este urmatoarea: Ce este comunicarea; Ce inseamna sa comunici bine; Bariere in comunicare; Cine esti tu: Modelul „Ciclul constientizarii”; Comunicarea verbala; Comunicarea non-verbala; Comunicarea paraverbala; Stiluri de comunicare. Identificarea propriului stil de comunicare; Cum sa comunicam cu persoanele dificile; Comunicarea organizationala.

Taxa de participare este de 370 de euro fara TVA. Data limita pentru inscriere este 18 martie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "HR as a Business Partner" (25 - 26 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Codecs, prin HR Vocational School, va avea loc in zilele de 25 si 26 martie, la Centrul de training Codecs din Bucuresti.
Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Modelul “HR as a Business Partner”; Cum devii un “Business Partner” de succes?; Dezvoltarea “partenerilor”. Sperante si grji; “HR as a Business Partner” - componenta de operatiuni; Actiuni cheie.

Cursul este recomandat pentru: cei care sunt deja Business Partners sau cei care aspira la aceasta pozitie; top-managementul organizatiilor ce doresc sa implementeze această solutie si vor sa-si imbunatateasca abordarea; practicieni de HR ce doresc sa invete sau sa afle mai multe despre acest subiect.

Taxa de participare este de 396 de euro + TVA/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 10% - 12% pentru 2 - 4 programe achizitionate; 5% pentru cursanti sau absolventi ai "Certificate in Personnel Practice".

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Expert Achizitii Publice” Bucuresti (25 - 27 martie 2009)

Evenimentul, organizat de BRM Business Consulting, va avea loc in perioada 25 - 27 martie, la sediul Bursei de Marfuri din Bucuresti.

Cursul se adreseaza atat specialistilor in vanzari din cadrul companiilor care participa la procedurile de achizitii publice, cat si firmelor beneficiare de finantari europene, obligate sa-si efectueze achizitiile conform legislatiei in vigoare in domeniul achizitiilor publice.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Consultanta in domeniul achizitiilor publice; Sistemul achizitiilor publice; Achizitii publice – principii si reguli; Tipurile si etapele procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie publica; Derularea achizitiilor publice.

Taxa de participare este de 300 de euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Expert Achizitii Publice” Timisoara (25 - 27 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Centrul de Afaceri Master, va avea loc in perioada 25 - 27 martie, in Timisoara.

Printre persoanele vizate a participa la acest curs se numara si specialistii din departamentele de achizitii publice si logistica, investitii, tehnic, financiar si juridic, implicati in activitatea de achizitii si investitii publice.

Cursul trateaza intregul ansamblu de procese pe care le presupune o achizitie, de la planificarea resurselor si pana la finalizarea derularii contractelor de achizitie publica.

Taxa de participare este de 900 de lei/persoana. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, pe baza formularului de inscriere furnizat la cerere, in perioada 12 - 18 martie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale" (25 - 29 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Asociatia "Centrul de Resurse Socio-Umane si Educatie Europeana" (CRSUEE), va avea loc in perioada 25 - 29 martie, la sediul CRSUEE, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza reprezentantilor organizatiilor nonguvernamentale, sectorului de afaceri, institutiilor publice, dar si altor persoane interesate.

Tematica programului va fi: Elementele esentiale in scrierea propunerii de finantare; Analiza SWOT; Scrierea unei propuneri de finantare: definirea problemei, scop, obiective, activitati, resurse si buget; Analiza riscurilor; Monitorizare si evaluare; Managementul resurselor umane si managementul timpului; Promovarea proiectului; Sustenabilitatea proiectului.

Taxa de participare este de 750 de lei. Mai multe informatii pot fi gasite aici.