Curs “Abilitati de comunicare eficienta” (26 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Von Consulting, va avea pe 26 aprilie, la Brasov.

In prima parte a cursului vor fi abordate urmatoarele teme: Comunicare eficienta - personala, in grup; Comunicare verbala si non-verbala; Identificarea si eliminarea barierelor in comunicare; Primirea si decodarea mesajelor altor persoane; Ascultarea activa; Oferirea si primirea feedbackului in mod eficient.

Agenda in cea de-a doua parte a cursului cuprinde: Formularea mesajelor pentru a produce impactul dorit; Comunicarea cu diverse tipuri de persoane; Comunicarea online: e-mail, mesagerie, bloguri, forumuri, etc; Comunicarea la telefon; Elementele unei prezentari de success; Indentificarea propriului stil de comunicare.

Taxa de participare este de 250 de euro/persoana (fara TVA). Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 


Eveniment Lumea SEO PPC - Tema PPC (26 aprilie 2010)

Lumea SEO PPC reprezinta o serie de intalniri pe tema PPC (Pay-Per-Click) si SEO (Search Engine Optimization), organizate de Ionut Munteanu si Olivian Breda.
Editia din 26 aprilie va avea loc la Orange Concept Store, in Bucuresti.

Pe langa discutii pe tema PPC, in cadrul evenimentul, vor exista si trei sesiuni de networking (la inceput, in mijlocul intalnirii si la final).

Participarea la eveniment este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Akademics 2010 (26 - 30 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania), va avea loc in perioada 26 - 30 aprilie, in Bucuresti.

Akademics isi propune ca prin realizarea contactului dintre studenti si personalitati din lumea afacerilor sa faciliteze transferul de know-how intre generatii, sa contribuie la formarea modelelor personale si profesionale ale tinerilor si sa ofere contextul prielnic networking-ului.

Targetul este format din studenti cu varsta intre 18 si 25 de ani, studenti sau masteranzi in cadrul ASE, Politehnica, Universitate, SNSPA, care au ales sa se orienteze spre unul din domeniile abordate in cadrul evenimentului, si anume Antreprenoriat, Management, Marketing, HR, Finante. De asemenea, sunt asteptati si tineri interesati de evolutia lor continua, dornici de a acumula cunostinte practice si de a-si largi reteaua de contacte.

Pe parcursul celor cinci zile de desfasurare a evenimentului vor fi sutinute conferinte pe teme din domeniile mentionate. In plus, vor fi organizate cateva activitati cu numar restrans de participanti, care sa vina in completarea conferintelor cu o latura practica si care se vor concretiza sub forma unor sesiuni de intrebari si raspunsuri, workshopuri, simulari, discutii libere intre diferite personalitati si un numar de studenti selectati in urma unei aplicatii.

Participarea este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training “Manager de proiect” (26 aprilie - 19 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Institutul Roman de Training, va avea loc in perioada 22 martie - 14 aprilie, in Bucuresti.

Trainingul isi propune sa clarifice initierea, planificarea, executarea, monitorizarea si incheierea cu succes a unui proiect. In cadrul training-ului va fi prezentata metodologia de management de proiect bazata pe standardul PMBoK al Project Management Institute.

Taxa de participare este de 2.400 de lei/persoana. Data limita pentru inscrieri este 15 martie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.