Training "Cum elaboram bugetul de venituri si cheltuieli al firmei?" (26 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de ABC Training Consulting, va avea loc pe 26 februarie, la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud.

Training-ul este recomandat managerilor generali, managerilor economici si specialistilor in finantele firmei.

Temele abordate in cadrul training-ului vor fi urmatoarele: Rolul bugetului de venituri si cheltuieli ca instrument de administrare eficienta a resurselor; Cadrul general de elaborare a bugetelor: principii si metode de bugetare, tipuri de bugete, responsabilitati ale echipei manageriale si specialistilor in finantele firmei; Elaborarea bugetului de venituri; Elaborarea bugetului de cheltuieli.

Taxa de participare este de 150 de lei + TVA/persoana, iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training de recrutare si selectie ''Fresh!'' (26 - 27 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Contrast HR Consulting, va avea loc in zilele de 26 si 27 februarie, la sediul companiei, in incinta Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

Training-ul este adresat specialistilor in HR si celor implicati direct in procesul de recrutare, avand ca obiectiv prezentarea tehnicilor de eficientizare a procesului de recrutare si selectie.

Taxa de participare este de 300 de euro + TVA. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

TaxEU 2009 - Forum de legislatie si fiscalitate (26 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Evensys, va avea loc pe 26 februarie la Hotel Crowne Plaza, in Bucuresti.
TaxEU 2009 va reuni specialisti din importante companii de consultanta financiara la nivel mondial (PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young, KPMG, Deloitte Romania), dar si din cele mai mari firme de consultanta fiscala din Romania (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Consultanta Fiscala, Biris Goran, Taxhouse, Moore Stephens Riff).

Forumul urmareste sa realizeze o analiza detaliata privind principalele modificari fiscale si legislative ale anului 2009, prevazute in Codul Fiscal si in Normele de aplicare a Codului, precum si in alte acte normative fiscale. Totodata, isi propune sa redea o viziune completa asupra ultimelor informatii necesare depunerii situatiilor financiare anuale pentru 2008.

Taxa de participare este de 175 de euro + TVA/persoana, la care se aplica o reducere de 10% pentru cel putin trei participanti din cadrul aceleiasi companii. Pentru inscrieri si plati efectuate pana la data de 16 februarie, taxa este de 150 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferinta "Passion for retail" (26 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Eurobuild Conferences, va avea loc pe 26 februarie la Pullman - World Trade Center, in Bucuresti.

Conferinta isi propune sa raspunda la intrebarile: cum va afecta criza globala sectorul imobiliar de retail din Romania, care este rolul managementului si care ar fi metodele de a atrage cei mai buni chiriasi.

Taxa de participare este de 199 de euro. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Managementul schimbarii" (26 - 27 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de United Business Development, va avea loc in perioada 23 - 25 februarie, la sediul Achieveglobal.

Cursul se adreseaza in principiu managerilor si supervizorilor din cadrul oricarei companii.

Structura cursului cuprinde urmatoarele module: Activarea capacitatii de schimbare; Comunicarea pentru obtinerea rezultatelor; Cum ”luam pulsul” schimbarii.

Taxa de participare este de 500 de euro + TVA /persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.