Seedmoney Wednesday Breakfast (26 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, la Bucharest Hubb.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.

 

Curs “Relationship Management” (26 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Proactive Solutions, va avea loc pe 26 mai, la Hotel Dacia RRT, in Bucuresti.

Cursul isi propune sa prezinte pasii necesari in vederea dezvoltarii abilitatii de a-i influenta pe cei din jur , vertical pe niveluri ierarhice in organizatie sau orizontal cu partenerii de afaceri si cu clientii.

Punctele cheie ale cursului vor fi urmatoarele: Creezi o campanie personala de marketing si branding pentru a proiecta imaginea pe care o doresti celor din jurul tau; Intelegi cum sa creezi retele de contacte si de influenta; Formezi relatii pe termen lung cu factorii de decizie importanti; Dezvolti o fundatie bazata pe incredere si credibilitate cu cei care conteaza cu adevarat; Dezvolti relatii in care ambele parti au de castigat; Tratezi eficient relationarea cu "oamenii dificili"; Creezi empatie si folosesti cu succes abilitatea de a adresa intrebari; Inveti cum sa vinzi cel mai important produs - pe tine insuti.

Taxa de participare este de 150 euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Prezentari de impact" (26 - 27 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Vision Consulting, va avea loc in zilele de 26 si 27 mai, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza tuturor celor care vor sa-si imbunatateasca abilitatile de prezentare - top & middle management, personal din vanzari, traineri, persoane care sustin frecvent prezentari.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Tipuri de prezentari; Pregatirea preliminara; Documentarea; Proiectarea prezentarii; Sustinerea prezentarii;

Prezentarea subiectelor controversate; Gestionarea paticipantilor dificili.

Taxa de participare este de 290 euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.