Bringing out the best in business. Selling to win (26 martie 2009)

Evenimentul este organizat de compania Project Events, sub egida TopSpeakers.ro si va avea loc in Bucuresti, pe 26 martie, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, sala Alexandru Ioan Cuza.

Invitatul evenimentului este Richard Denny, supranumit in februarie 2008 de publicatia The Times drept “The Master of Professional Salesmanship”.
Richard Denny este autorul a peste 30 de filmari de training iar cartile sale precum “Selling to Win”, “Motivate to Win”, “Succeed for Yourself” sau “Communicate to Win” sunt best-sellers traduse in peste 20 de limbi, printre care si romana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Practical Leadership" (26 - 27 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Qualians, va avea loc in zilele de 26 si 27 martie, la Hotelul Novotel din Bucuresti.

Cursul se adreseaza in special managerilor si tuturor celor care conduc, supervizeaza sau coordoneaza o activitate dintr-o companie.

Temele abordate in cadrul cursului vor fi: Leadership si management - doua sisteme de actiune complementare; Definitii si abordari in management si leadership; Stiluri manageriale - arene de management ; Niveluri de initiativa ale angajatilor; De la grup la echipa - etapele formarii unei echipe; Comportamentul potrivit al liderului fata de categorii diferite de oameni din echipa - modelul CAN-WILL; Delegarea ca instrument de management - sarcini si responsabilitati; Motivarea si dezvoltarea oamenilor din echipa: feedback, sfaturi sau coaching; Relatiile interpersonale - recunoastere, recompense, dezaprobari.

Taxa de participare este de 539 de euro + TVA/persoana, iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Abilitati practice de recrutare si selectie" (26 - 27 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Hart HR Consulting, va avea loc in zilele de 26 si 27 martie, in Bucuresti.

Cursul isi propune sa ofere participantilor posibilitatea de a se familiariza cu diverse metode si instrumente de selectie si evaluare, concentrandu-se indeosebi asupra procesului de intervievare. Toate aceste metode vor tine cont de specificul pietei romanesti de recrutare si vor fi  prezentate interactiv, intr-o maniera practica, prin exercitii.

Taxa de participare este de 600 de euro + TVA /persoana, iar termenul limita pentru inscrieri este 20 martie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Managementul Lichiditatii” (26 - 27 martie 2009)

Evenimentul, organizat de BRM Business Consulting, va avea loc in zilele de 26 si 27 martie, la sediul Bursei de Marfuri din Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Strategii in domeniul lichiditatii, Administrarea activelor; Administrarea pasivelor. Obiectivul cursului este de a explica modul in care se poate realiza asigurarea unui optim de lichiditate, gestionarea corecta a fluxului de numerar si gasirea unei surse de re-finantare in timpul unei recesiunii.

Taxa de participare este de 250 de euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.