Curs “Leadership ca Atitudine” (26 - 28 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Evolutiv Consultants Network, va avea loc in perioada 26 - 28 martie, la Hotel Andy, in Predeal.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Fii proactiv - Contribuie activ la crearea mediului de lucru pe care ti-l doresti. Incurajeaza initiativa personala, aprecierea propunerilor valoroase si schimbarea; Fii responsabil - Condu echipe care adauga valoare si/sau fac economii pentru organizatie; Fii un exemplu - Motiveaza-i si inspira-i pe ceilalti membri ai echipei.

Taxa de participare este de 1.560 de lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seminar “Initiere in AdWords” (26 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Kondiment, va avea loc pe 26 martie, la Hotel Radisson SAS, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul seminarului va fi urmatoarea: Introducere in publicitatea online; Beneficii si caracteristici ale programului AdWords; Terminologie; Structura unui cont; Interfata AdWords; Crearea campaniilor; Editarea setarilor campaniei; Campanii pe reteaua de continut; Optimizare; Rapoarte; Google Analytics; Tool-uri; Crearea primei campanii.

Taxa de participare este de 125 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training “Abilitati de Baza in Comunicare” (26 - 27 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 26 si 27 martie, in Bucuresti.

Trainingul este recomandat pentru: orice angajat de la service, relatiile cu publicul, front desk sau marketing care intra in contact direct cu clientii si/sau trebuie sa devina comunicatori placuti si eficienti; majoritatea managerilor care au nevoie sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare interna, de zi cu zi, in compania in care lucreaza.

Temele abordate in cadrul trainingului vor fi: Procesul de comunicare; Tipuri de comunicare : Verbal & Non-Verbal; Identificarea si depasirea prinicpalelor bariere in procesul de comunicare; Cum sa Asculti - Dubleaza-ti influenta asupra altora; Ascultarea Activa; Comunicarea in interiorul unei organizatii: formal & informal; Reguli de baza privind Pregatirea si Sustinerea unei prezentari de succes; Sedinte eficiente; Importanta feed-back-ului; Elemente de Constructive Criticism; Comunicarea eficienta in scris - memo, rapoarte.

Mai mult informatii pot fi gasite aici.

 


Training “Rezolvarea problemelor si gandire creativa” (26 - 27 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 26 si 27 martie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Evidentierea etapelor de rezolvare a poblemelor (pe categorii de probleme: stabilizare, standardizare, imbunatatire, deschise/inchise, de creativitate); Stimularea gandirii creative a participantilor (si incurajarea acestora de a impartasi din cunostinte si altora);  Imbunatatirea capacitatii de cuantificare a problemelor, pentru care anterior, participantii puteau cel mult sa utilizeze descrieri calitative; Capacitatea de a intelege cand si cum sa foloseasca fiecare dintre cele 24 de metode si tehnici specifice (a se vedea tabelul de mai jos); Familiarizarea cu aceste abordari in cadrul utilizarilor individuale cat si de grup.

Taxa de participare este de 275 de euro +  TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs ”Psihologia la locul de munca” (26 - 27 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Humans - People Academy, va avea loc in zilele de 26 si 27 martie, la Iasi.

Tematica abordata in cadrul cursului va fi urmatoarea: Roluri psihologice asumate la locul de munca, rezolvarea conflictelor; Dinamica grupului - tipuri de personalitate si moduri de relationare; Cum e sa fii “bossy” - complexul de superioritate - efecte asupra mediului profesional; Tipologii - controlorul, obtinatorul, evitantul; Scopul comportamentelor nedorite si neproductive.

Taxa de participare este de 350 de lei (scutit de TVA)/persoana.

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.

 

Startup Days Timisoara (26 - 28 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Cristian Teichner, Cristina Putan, Alexandru Bleau, Adi Spiac, Cristian Antohe si Octavian Chis, sase profesionisti timisoreni, va avea loc in perioada 26 - 28 martie, la Valiug, in apropiere de Timisoara.

Startup Days este un eveniment de 56 ore in care specialisti IT & Business lucreaza in echipe pentru dezvoltarea unui proiect online.
Participantii au oportunitatea sa creeze impreuna un produs de web in numai 56 de ore, intr-un cadru interactiv. Pentru un weekend, echipele participante vor lucra pentru realizarea proiectelor votate, ca mai apoi, ele sa devina business-uri reale.

In Startup Days se pot inscrie fie cei care au o idee de start-up, fie specialisti, care au experienta in programare, dezvoltare web, marketing, PR, design, 3D, management, seo, advertising, social media, animatie, dezvoltarea unui produs sau orice alt domeniu care ar contribui la dezvoltarea unui business online.

Participarea la eveniment este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Conflict Management” (26 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Proactive Solutions, va avea loc pe 26 martie, la Hotel Dacia RRT, in Bucuresti.

Punctele cheie ale cursului vor fi urmatoarele: Intelegerea corecta a ce este si cum apare conflictul; Recunoasterea semnelor de conflict inca de la inceput; Intelegerea diversitatii de reactii a oamenilor la conflict; Gasirea de modalitati pentru a face fata conflictelor; Intelegerea particularitatilor conflictelor la locul de munca; Dezvoltarea de tehnici si abilitati pentru solutionarea eficienta a conflictelor.

Taxa de participare este de 130 euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.