Training “Analiza marjei comerciale, a pragului de rentabilitate si a intervalului de siguranta privind scaderea vanzarilor firmei” (26 septembrie 2011)
Evenimentul este organizat de ABC Training Consulting si va avea loc pe 26 septembrie, la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud, din capitala.

Training-ul este recomandat membrilor echipei manageriale a firmei, precum si specialistilor din departamentele economice ale firmei.

Agenda evenimentului este structurata astfel: Marja Comerciala. Pragul de rentabilitate si intervalul de siguranta privind scaderea vanzarilor; Analiza factoriala a componentelor formulelor de calcul (Cifra de afaceri, costul marfurilor si a produselor finite vandute; Costurile fixe si costurile variabile ale firmei; Portofoliul de produse si de clienti, piete de desfacere); Evaluarea impactului financiar al diverselor decizii manageriale; Managementul costurilor, al marjei comerciale si al pragului de rentabilitate.

Sesiunea de training cuprinde abordari practice - exemplificari, exercitii, studii de caz si simulari financiare.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Eastern European Mobile Monday Developer Summit (26 - 28 septembrie 2011)
Evenimentul este organizat de Mobile Monday si va avea loc in perioada 26 - 28 septembrie, la World Trade Center din Bucuresti.

Summitul va cuprinde conferinte, workshop-uri, o zona de expozitie si sesiuni interactive, precum si un showcase de aplicatii mobile, AppCircus, care va avea loc in ziua a doua a evenimentului si va fi deschis pentru toate platformele.

Cei interesati pot inscrie pana la doua aplicatii la AppCircus, miza fiind nominalizarea la selectia pentru Mobile Premier Awards, in timpul Mobile World Congress din Barcelona 2012.

Agenda va cuprinde trei teme principale pe parcursul celor trei zile: Mobile Augmented Version, Mobile Development Accelerate Innovation si Droidcon (conferinta dedicata platformei Android).

Printre speakeri se numara: Sanyu Kiruluta, Team Lead for Developer Relations - EMEA at Research In Motion, Erik Hellman, Research Manager - Sony Ericsson Labs, Eric Reiss, CEO - FatDUX Groupm, Raimo van der Klein, CEO - Layar, Matthias Schodits, Managing Director - YOC CEE GmbH.

Participarea la workshop-uri este gratuita, pe baza de inregistrare si confirmare.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

Update, 18 septembrie, 2011: Matthias Schodits nu va mai participa la eveniment; Keith Bauwise, bada Technical Evangelist, Samsung, a confirmat prezenta ca speaker.