Curs “Rolul creativitatii strategice in relatiile publice” (27 februarie  2009)

Evenimentul, organizat de New Wave Training Center, va avea loc pe 27 februarie la Crystal Palace Hotel, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza tuturor profesionistilor din cadrul departamentelor de PR, celor care reprezinta imaginea companiei sau vocea ei, dar si celor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile creative necesare in PR.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Procesul creativ in relatiile publice; Tehnici si strategii creative; Evaluarea ideilor creative.
Taxa de participare este de 500 de lei (TVA inclus), la care se pot acorda reduceri de  5% si 10%, pentru minim trei si, respectiv, cinci participanti din cadrul aceleiasi companii.

Solicitarile pentru inscrieri se fac la adresa de e-mail office@nw-tc.com.

 

Training "Finante pentru manageri non-finantisti" (27 - 28 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 27 si 28 februarie, la U-Business Center, in Bucuresti.

Cursul este recomandat persoanelor din middle si top management care nu au studii economice de specialitate, precum si noilor angajati in departamentul financiar, care trebuie sa inteleaga problemele managerilor si modul de raportare la sistemul contabil Anglo-Saxon.

Taxa de participare este de 350 de euro + TVA/persoana, la care se aplica reduceri de: 3% - 10%, pentru inscrierea simultana a trei - sase participanti; 10% pentru inscrierea cu minim trei saptamani inainte de perioada derularii.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Marketing-Fundamente" (27 - 28 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 27 si 28 februarie, la U-Business Center, in Bucuresti.

Training-ul se adreseaza persoanelor nou angajate intr-un departament de marketing, angajatilor experimentati care doresc sa-si reimprospateze cunostintele si sa descopere posibilitati noi de aplicare a conceptelor de marketing in activitatea curenta, dar si oricarui angajat care doreste sau are nevoie sa stie mai multe despre functia de marketing.

Taxa de participare este de 275 de euro + TVA/persoana, la care se aplica reduceri de: 3% - 10%, pentru inscrierea simultana a trei - sase participanti; 10% pentru inscrierea cu minim trei saptamani inainte de perioada derularii.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.