Mini Seedcamp Londra (27 iulie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedcamp, va avea loc pe 27 iulie, la Londra, in Marea Britanie.

Mini Seedcamp reprezinta o serie de evenimente dedicate antreprenorilor din domeniile web-tech, mobile si software din regiunea EMEA (Europe, the Middle East and Africa).

In cadrul fiecarei editii, start-up-urile selectate in urma inscrierilor sunt puse fata in fata cu antreprenori experimentati, investitori si dezvoltatori, intr-o zi de mentoring intens, discutii si prezentari.

La finalul seriei de evenimente, in luna iulie, va avea loc o selectie a proiectelor care vor beneficia de investitii. Insa, exista si posibilitatea ca un proiect se beneficieze de investitii imediat dupa oricare dintre evenimentele Mini Seedcamp.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Leadership Situational” (27 - 28 iulie 2010)
Evenimentul, organizat de Human Invest, va avea loc in zilele de 27 si 28 iulie, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Convingeri si perspective despre leadership; Diagnoza nivelului de dezvoltare al angajatilor; Flexibilitatea stilurilor de leadership; Potrivirea stilului de leadership cu situatia; Practica abilitatilor de leadership; Parteneriatul pentru performanta.

Publicul tinta este format din persoanele care au rol de leader si care doresc sa-si creasca eficienta, managerii executivi si supervizorilor, precum si managerii de nivel mediu, senior si top.

Taxa de participare este de 490 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Roluri si Ablitati Manageriale” (27 - 28 iulie 2010)
Evenimentul, organizat de Evolutiv Consultants Network, va avea loc in zilele de 27 si 28 iulie, la Hotel Ramada Parc, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului va fi urmatoarea: Organizatia; Ce este, ce face sau ar trebui sa faca un manager; Managementul secolului XXI; Tranzitia spre management; Competente manageriale - Rolurile lui Mintzberg. Aplicatii practice.

Taxa de participare este de 1.060 lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.