Seara de Sponsorship (27 iunie 2011)
Evenimentul este organizat de RoPot si va avea loc pe 27 iunie, la HUByx, in Bucuresti.

Scopul evenimentului este acela de a introduce participantii in lumea sponsorizarilor, a strategiilor de gasire si vanzare, povestind despre cum iti poti crea legaturi de lunga durata cu sponsorii, cum iti poti dezvolta proiecte punctuale sau de lunga durata impreuna cu ei si cand o idee devine proiect strategic pentru compania sponsor.

Gazda va fi Vlad Craioveanu, iar invitatele serii vor fi Claudia Buneci, Corporate Project Manager Danone Romania, si Katie Rizvi, Presedinte Asociatia Little People.

Taxa de participare este de 40 lei/persoana.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Negocierea de succes cu furnizorii” (27 - 28 iunie 2011)
Evenimentul este organizat de Asebuss - Exec-Edu si va avea loc in zilele de 27 si 28 iunie, in Bucuresti.

Modulul se adreseaza managerilor, specialistilor din departamentele de achizitii, logistica, precum si celor interesati sa negocieze contracte cat mai avantajoase cu furnizorii, inclusiv pentru achizitii personale.

Pe baza simularilor filmate, role-play-ului si studiilor de caz, workshop-ul vizeaza practica tacticilor si strategiilor de negociere, astfel incat, la final, participantii sa detina abilitatile de a intra la masa de negociere cu incredere si de a finaliza tranzactia cu succes.

Agenda evenimentului va cuprinde urmatoarele teme: Principiile negocierii; Calitatile unui bun negociator; Prezentarea etapelor negocierilor; Pregatirea si planificarea negocierii; Cost total al proprietatii (TCO); Segmentarea achizitiei in conformitate cu Matricea de cumparari; Negocierea pe categorii; Stiluri de negociere; 5 pasi ai procesului de negociere de succes; Tehnici de incheiere a negocierii.

Taxa de participare este de 345 euro/persoana + TVA.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.