Curs de Finance for non-Finance (27 noiembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Qualians, va avea loc in data de 27 noiembrie la Hotelul Novotel din Bucuresti.

Cursul va fi sustinut de Erol Curtmola (Xerox) si se adreseaza managerilor si specialistilor care nu au experienta in domeniul financiar-contabil, dar care utilizeaza sau vor utiliza aceste concepte, precum si tuturor celor care doresc sa inteleaga si sa interpreteze documente financiare si sa utilizeze analiza indicatorilor financiari pentru definirea strategiilor companiei.

Numarul de locuri disponibile este de 10 - 16 iar costul cursului pentru un participant este de 369 euro + TVA.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

i Sell - Training de comert electronic (27 - 28 noiembrie 2008)

Trainingul, organizat de Sfera Expo, va avea loc in perioada 27-28 noiembrie la Hotel Caro Bucuresti. Acesta propune o abordare manageriala a comertului electronic, care vizeaza atat aspecte tehnice si financiare, cat si de marketing si comunicare.

i Sell se adreseaza antreprenorilor din sfera comertului electronic, managerilor de magazine online, responsabililor de marketing si comunicare din magazinele online si altor persoane implicate in managementul acestui tip de magazine.

Taxa de participare este de 1.350 de lei + TVA de persoana la care se mai poate aplica o reducere de 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie.

Data limita pentru inscrieri este 24 noiembrie, iar numarul de locuri disponibile este de 12.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seminar “Intocmirea documentatiei de finantare pentru accesarea fondurilor europene” (27 - 28 noiembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Gap Events, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), va avea loc in zilele de 27 si 28 noiembrie la sala Alexandru Ioan Cuza din incinta CCIR, in Bucuresti.

Pe durata seminarului, participantii vor fi informati in legatura cu oportunitatile de finantare nerambursabila pentru anumite proiecte de investitii. De asemenea, se va discuta atat pozitia autoritatilor de management, cat si rolul bancilor - ca si cofinantatori, si aportul firmelor de consultanta la intocmirea dosarului. Taxa de participare la acest seminar este de 700 de lei + TVA.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.