Seedmoney Wednesday Breakfast (27 octombrie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, la Bucharest Hubb.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.

 

GreenBiz Forum (27 octombrie 2010)
Evenimentul, organizat de revista Biz, va avea loc pe 27 octombrie, la Hotel Howard Johnson, in Bucuresti.

GreenBiz Forum isi propune sa prezinte provocarile, oportunitatile si implicatiile afacerilor green, ale practicilor de management sustenabil si ale strategiilor de green marketing, precum si cele mai reusite campanii si strategii de green marketing, norme si legislatie, practici de management, strategii PR si social media in comunicarea brandurilor sustenabile.

Pe parcursul zilei, vor avea loc doua sesiuni avand ca teme principale ”Green (R)evolution - Generatia <condamnata> la ecologie” si “Inovatia in Green Business”. Acestea vor fi urmate de o sesiune speciala de training in Green Consulting.

Taxa de participare este de 80 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.