Curs “Stress Management” (28 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Proactive Solutions, va avea loc pe 28 aprilie, la Hotel Dacia RRT, in Bucuresti.

Obiectivul acestui curs este de a-i invata pe participanti cum sa isi gestioneze emotiile pentru a-si pastra starea de sanatate emotionala, mentala si fizica.

Punctele cheie ale cursului vor fi urmatoarele: descoperirea surselor de stres din viata fiecaruia; invatarea unor tehnici control a emotiilor; invatarea a diverse metode de relaxare.

Taxa de participare este de 180 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seedmoney Wednesday Breakfast (28 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, la Bucharest Hubb.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.

 

La Melee Numerique - Eveniment in domeniul I&TC (28 - 29 aprilie 2010)
Evenimentul va avea loc in zilele de 28 si 29 aprilie, la Toulouse, in Franta.

La Melee Numerique, cea mai mare expozitie in domeniul IT&C din sud-vestul Frantei, reuneste decidenti din cadrul unor mari companii si IMM-uri inovative, startu-up-uri si antreprenori din sectorul IT&C, decidenti din mediul institutional, precum si academicieni si cercetatori.

Pe langa prezenta unui numar de circa 150 de expozanti, in cadrul evenimentului vor avea loc si o serie de workshop-uri si conferinte.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Practical leadership” (28 - 29 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Qualians va avea loc in zilele de 28 si 29 aprilie, la Hotel Novotel, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Leadership si management - doua sisteme de actiune complementare; Definitii si abordari in management si leadership; Stiluri manageriale - arene de management; Niveluri de initiativa; De la grup la echipa – etapele formarii unei echipe; Comportamentul potrivit al liderului fata de categorii diferite de oameni din echipa - modelul CAN-WILL; Delegarea ca instrument de management - sarcini si responsabilitati; Motivarea si dezvoltarea oamenilor din echipa: feedback, sfaturi sau coaching; Relatiile interpersonale - recunoastere, recompense, dezaprobari.

Taxa de participare este de 539 euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Eveniment Romanian Managers - “Sapte etape pentru brand awareness in mediul online” (28 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Romanian Managers, va avea loc pe 28 aprilie, la Cafepedia, Piata Romana, in Bucuresti.

Publicul tinta este format din antreprenori, top manageri, marketing manageri etc.

Agenda evenimentului cuprinde: Cum sa-ti construiesti un brand online; Trasaturile specifice mediului online si cele sapte etape pe care trebuie sa le parcurgi pentru a avea un brand awareness si pe internet; Ce trebuie sa contina o baza de date si cum sa te folosesti de ea; Cum te pot ajuta campanile de marketing mobil si daca acestea se preteaza afacerii tale; Ce este marketing-ul experiential si cum te poate ajuta acesta in business-ul tau; Experienta este de mai multe feluri. Afla care dintre acestea se potriveste mai bine cu afacerea ta.

Taxa de participare este de 95 de lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.