Curs “Comunicare Eficienta” (28 - 29 ianuarie 2010)

Evenimentul, organizat de Vision Consulting, va avea loc in zilele de 28 si 29 ianuarie, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Introducere in comunicare; Bariere in comunicare; O mai buna intelegere a interlocutorului; Arta ascultarii active; Abilitati de exprimare; Critica - constructiva sau nu?; Limbajul nonverbal; Limbajul para-verbal; Prima intalnire, prima impresie; Comunicarea la telefon; Comunicarea orala vs. comunicarea scrisa; Gestionarea conflictelor.

Taxa de participare este de 290 de euro + TVA/persoana, la care se pot aplica discounturi cumulative ce pot ajunge pana la 20%.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (28 ianuarie 2010)

Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, intre orele 9.00 si 11.00, la Cafepedia Romana, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

Eveniment de prezentare a Empretec - programul international de dezvoltare antreprenoriala (28 ianuarie 2010)

Evenimentul, organizat de Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania, va avea loc pe 28 ianuarie, la Radisson BLU Hotel - sala Caleano, in Bucuresti.

In cadrul evenimentului va avea loc prezentarea Empretec - atelierul de lucru intensiv, de noua zile, axat exclusiv pe formare antreprenoriala, sustinut de Guvernul Romaniei si de Conferinta Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare (UNCTAD - Geneva).

Participarea este gratuita si presupune confirmarea in scris sau telefonic pe adresa office [at] apar [dot] biz sau la telefon 0723.603.528.

Mai multe informatii privind programul Empretec gasiti aici.