Training "Change management" (28 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Leaders Romania impreuna cu HPDI, va avea loc pe 28 mai, in Cluj Napoca.

Subiectele abordate in cadrul training-ului vor fi: Cum sa identificam ce putem controla; Cum sa facem astfel incat ceea ce nu putem controla sa ne foloseasca; Dimensiunea interna si externa a schimbarii; Moduri in care ne putem plia mai usor pe noile situatii care apar; Impactul schimbarii asupra sanatatii individului si a organizatiei; Cum sa identificam tiparele care ne blocheaza si sa ne dezlipim de ele; Cum sa facem fata asteptarilor nesatisfacute; Cum sa eliminam obisnuinta nevoii de ajutor; Noi moduri de a deveni “predispusi la idei”.

Training-ul este sustinut de Jim Bagnola, membru al “National Speakers Association” si desemnat ”Certified Speaking Professional”. In acest an, Jim Bagnola a fost nominalizat de catre Leadership Gurus in topul celor mai buni speakeri inspirationali in materie de leadership la nivel mondial.

Taxa de participare este de 249 de euro/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Lean Management” (28 - 30 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Evolutiv Consultants Network, va avea loc in perioada 28 - 30 mai, in Predeal.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Cele cinci Principii de Lean Manufacturing; Sisteme de aprovizionare si gestiune; Sisteme Lean Manufacturing; Instrumente de analiza; Elemente de adaptare a personalului la Lean Management; Sisteme de decizie si controlul implementarii acestora; Crearea unei Culturi Lean; Elemente de Lean Thinking.

Taxa de participare este de 1.480 lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.