Conferinta “Destination: Inevitable Success” (28 octombrie 2010)
Evenimentul, organizat de J’Info Training, va avea loc pe 28 octombrie, la Hotel Novotel, in Bucuresti.

Tema generala a conferintei este antreprenoriatul si succesul in afaceri. Speaker-ul invitat este Geoff Burch, descris de Financial Times drept cel mai prolific consultant de business al Marii Britanii. El va dezvalui drumul spre succes, discutand cu audienta despre reusita unui start-up, modalitati de a atrage noi clienti si vanzarea cu succes a produselor si serviciilor.

Publicul tinta este format din persoane interesate sa isi deschida o afacere, cei care deja administreaza o afacere si isi doresc rezultate mai bune, angajati care doresc sa-si dezvolte spiritul antreprenorial pentru a-si mari eficienta, a obtine rezultate mai bune si a avansa in cariera, persoane care coordoneaza echipe si care doresc sa eficientizeze activitatea acestora.

Data limita de inscrieri este 1 octombrie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (28 octombrie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

Business Target Club (28 octombrie 2010)
Evenimentul, organizat de JCI Bucuresti si Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, va avea loc pe 28 octombrie, la Hotel Casa Capsa, in Bucuresti.

Cea de-a zecea editie a Business Target Club se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa dezbata subiectul diferentierii in mod realist si pragmatic si sa cunoasca indeaproape povestile de succes ale celor care au avut curajul de a face ceva diferit.

Invitatii acestei editii sunt Grant McKenzie, VP Marketing Ursus Breweries, si Cristina Miclea, Marketing Director Albalact.

In cadrul intalnirii cu cei doi invitati, discutiile se vor axa pe cum sa ne diferentiem pe un segment in care toate produsele par la fel si ce inseamna curajul de a face alegeri dificile, mergand pana la discontinuari de produs/marci. De asemenea, participantii vor dezbate daca exista o reteta a succesului in diferentiere si care sunt ingredientele de baza.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Advanced Management Program (28 octombrie 2010 - 23 aprilie 2011)
Programul, dezvoltat de Human Invest si Maastricht School of Management Romania, a fost gandit ca o solutie pre-MBA si se va desfasura pe o perioada de aproximativ sapte luni.

Advanced Management Program este potrivit pentru persoane care au mai mult de cinci ani experienta in pozitii de management, precum si pentru antreprenori care detin companii cu 100 de angajati sau mai putin.

Programul include mai multe sesiuni, dupa cum urmeaza: Business Simulation; Marketing; Strategic Management; Managerial Behavior; Critical Thinking; Situational Leadership II; Coaching; Operations Management; Innovation & Intrapreneurship; Coaching; Financial Management; Customer Relationship Management; Sales Management; Business Simulation.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.