ICSC Romanian Retail Real Estate Conference (28 septembrie 2011)
Evenimentul, organizat de ICSC Romania (Consiliul International al Centrelor Comerciale), va avea loc pe 28 septembrie, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti. Tema conferintei din acest an va fi "Centrul comercial al viitorului".

Agenda conferintei cuprinde teme precum: Evolutia consumului in Romania in ultimii doi - trei ani; Sustenabilitatea, creator de valoare de lunga durata; Centrele comerciale de maine; Noi tendinte in piata centrelor comerciale, pe timp de criza. Alte sesiuni includ un "Retail Runway", unde vor participa retaileri interesati de piata romaneasca, si o dezbatere referitoare la ultimele tendinte in piata europeana de retail.

Printre vorbitori se numara Rohit Talwar, CEO Fast Future, Nevile Moss, director de cercetare CBRE, si Elsa Monteiro, director al departamentului de sustenabilitate Sonae Sierra.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Brasov Business Days (28 - 29 septembrie 2011)
Evenimentul, organizat de ADESCO si Newfield Consulting, va avea loc in zilele 28 si 29 septembrie, la Brasov Business Park.

Business Days va cuprinde patru conferinte, 12 workshop-uri si sesiuni de business networking, iar in cadrul evenimentului vor lua cuvantul aproximativ 40 de speakeri.

Vor avea loc de asemenea un targ si o expozitie, cu accent pe turism de afaceri, leisure si SPA, in cadrul carora vor exista oferte last minute sau pachete de business.

Agenda evenimentului va cuprinde conferintele “Succesul afacerilor din turism” si “De unde incepe succesul?”, precum si workshop-urile “Manager vs. Antreprenor sau care este calea potrivita prin care iti poti atinge visele”, “Antreprenori vs. Experti sau cum sa faci business cu oameni care vor sa aiba dreptate intotdeauna”, “Strategii de marketing si comunicare in online”, “Socializare, joaca, interactiune, strategii de a creste gradul de implicare a clientilor prin social media”, “Educatie financiara pentru anrtreprenori si manageri” si “De ce sa fii bogat? Ce inseamna a fi bogat? Este antreprenoriatul un raspuns?”.

Printre speakerii prezenti la eveniment se numara: Andrei Rosca (General Manager Spada - the social media agency), Eusebiu Burcas (Fondator Burcash - program independent de educatie financiara), Ivan Pazaichin (Multiplu campion european, mondial si olimpic), Vlad Stan (Cofondator Bucharest Hubb), Madalina Uceanu (Career Coach & Senior, HR Advisor, Career Advisor), Marius Ghenea (Business Angel), Mihai Stanescu (Managing partner RoCoach), Elena Udrea (Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului), George Butunoiu (Head hunter, proprietar George Butunoiu Ltd.), Teodor Frolu (General Manager, DC Communication).

Mai multe detalii pot fi gasite aici.