Simpozion “Solutii pentru administratiile locale in contextul crizei economice” - Parteneriatul public privat (29 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de BTL Design, va avea loc pe 29 aprilie, la hotel Decebal, in Bacau.

Parteneriatele public-privat” (PPP) sunt forme de cooperare intre autoritatile publice si sectorul privat pentru finantarea, conceperea, construirea, renovarea, gestionarea sau intretinerea infrastructurilor sau pentru furnizarea de servicii care in mod traditional ar fi fost acoperite de sectorul public.

In cadrul Simpozionului de Administratie Publica Locala, destinata autoritatilor locale din zona Moldovei, se vor discuta aceste oportunitati, iar companiile vor putea dialoga cu administratia locala pentru a oferi solutii.

Deschiderea oficiala va avea ca tema “Impactul crizei economice asupra proiectelor derulate de catre autoritatile locale”. Aceasta va fi urmata de trei sesiuni in care principalele teme de discutii vor fi: Solutii pentru managementul deseurilor. Solutii de finantare. Depozitare versus Incinerare; Solutii pentru eficientizarea activitatii administratiilor publice locale. Parteneriatul Public Privat - cadru  general; Publicitatea outdoor,  sursa de venituri pentru bugetele locale. Mobilierul stradal, mijloc de ambientare urbana.

Taxa de participare este de 1.100 de lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (29 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 


Curs “Managementul performantei” (29 - 30 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de UBD prin AchieveGlobal, va avea loc in zilele de 29 si 30 aprilie, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Planificarea discutiilor de evaluare a performantei; Clarificarea asteptarilor legate de performanta; Corectarea problemelor de performanta; Conducerea discutiilor de evaluare a performantei.

Taxa de participare este de 400 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.