OpenCoffee Club (29 iulie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

Curs “Indicatorii de performanta” (29 - 30 iulie 2010)
Evenimentul, organizat de Asebuss - Exec-Edu, va avea loc in zilele de 29 si 30 iulie, in Bucuresti, la sediul organizatorului.

Cursul se adreseaza tuturor acelora care in calitate de manageri de departamente si functiuni au responsabilitate in setarea si evaluarea obiectivelor de performanta, in implementarea startegiei companiei la nivel functional si departamental.

In cadrul cursului vor fi oferite informatii de ordin tehnic cu privire la sistemele de masurare a performantei, la modul de implementare in companie, vei cunoste principii, modele si practici din piata ce stau la baza stabilirii indicatorilor de performanta functionali si departamentali, pornind de la viziunea, misiunea, valorile, strategia companiei si obiectivele anuale ale organizatiei, pe mai multe industrii si sectoare de activitate.

Taxa de participare este de 975 de lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Aptitudini esentiale de vanzari” (29 iulie - 1 august 2010)
Evenimentul, organizat de Evolutiv Consultants Network, va avea loc in perioada 29 iulie - 1 august, la Hotel Europa, in Eforie Nord.

Cursul se adreseaza unui spectru larg de persoane, fiind deopotriva util si managerilor aflati la orice nivel ierarhic, dar care nu au beneficiat pana acum de o instruire formala in domeniu si doresc sa-si formeze competente de vanzare.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Pregatirea vanzarii; Initierea contactului cu clientul; Identificarea necesitatilor clientului; Prezentarea solutiei; Tratarea obiectiilor; Inchiderea vanzarii; Urmarirea post-vanzare.

Taxa de participare este de 1.780 lei + TVA/persoana, din care 1.230 lei + TVA/persoana reprezinta cazarea si masa pe durata cursului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.