Internal Social Media Workshop (29 martie 2012)

Evenimentul marca FEIEA Academy (Federation of European Business Communicators Association) va avea loc pe 29 martie, la Ramada North, in Bucuresti.

Conceput in spiritul schimbarilor rapide pe care industria de PR le-a cunoscut in ultimii ani, evenimentul sustine cauza comunicarii interne prin social media printr-o serie de prezentari, mese rotunde si prin studii de caz.

Printre speakerii din cadrul evenimentului se numara lideri ai industriei precum Steve Doswell (Presedinte FEIEA), Massimo Greggia (Membru in board-ul ASCAI, Associazione per lo Sviluppo delle Comunicazioni Aziendali in Italia) sau Pascal Lorenzini (Director de Comunicare interna, Swiss Post, Elvetia).

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite aici.

 

Mobile Advertising Congress Romania (29 martie 2012)

Organizat de Expo Media, in parteneriat cu Vodafone Romania, evenimentul va avea loc pe 29 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti.

Piata de mobile advertising este inca in formare, tocmai de aceea misiunea conferintei Mobile Advertising Congress 2012 este aceea de a reuni experti ai domeniului si branduri de succes, care pot oferi modele si instrumente inovatoare de business din zona digitala.

Printre speakerii invitati la aceasta editie se numara: Stefan Iordache - COO, Leo Burnett Romania; Dan Romescu - Mobile Social Architect, Augmented Citizen Advocate; Ed Flower - New Business & Channel Lead, Vodafone; Huseyin Savas - Regional Product Expert for mSearch, Google Ireland; Aurora Enghis - Business Development Manager at ARBOinteractive.

Speakerii vor vorbi despre modul in care metodele traditionale de advertising pot fi completate prin solutii moderne de mobile advertising.

startups.ro este partener media al Mobile Advertising Congress Romania si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.

 

Forumul “Tax, Law&Lobby” (29 martie 2012)

Evenimentul va avea loc pe 29 martie 2012, la Willbrook Platinum Bucuresti si este organizat de publicatia Business Review.

Cele mai recente probleme privind fiscalitatea, legalitatea si lobby-ul cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania vor fi dezbatute in cadrul acestui forum.

Aflat la cea de-a X-a editie, evenimentul reuneste peste 100 de specialisti, membri importanti ai comunitatii de afaceri din Romania: investitori, directori generali, manageri, directori financiari, avocati, specialisti contabili, analisti financiari, consultanti si autoritati publice.

Evenimentul este alcatuit din 3 sesiuni in cadrul carora vor fi dezbatute probleme actuale privind modificarile legislative si fiscale care produc efecte asupra mediului de afaceri pe parcursul anului 2012.

Principale teme de discutie sunt:
- Implicatiile fiscale ale schimbarilor legislative aplicate sau in curs de implementare in anul 2012. Ce asteptari sa aiba investitorii in noul cadru legislativ?
- A face fata lichiditatii scazute. Implicatii practice;
- Afaceri & Lobby.

Taxa de participare este de 110 euro + TVA. Taxa de participare la workshop-ul special “Access to Finance: PPP, EU Funds, State Aid” este de 88 euro+ TVA. Taxa cumulata: eveniment + workshop special este de 160 euro+TVA.

startups.ro este partener media al “Tax, Law&Lobby” si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.

In plus, cei care se inscriu la eveniment prin intermediul startups.ro, beneficiaza de o reducere de 15% la taxa de participare. Pentru a primi reducerea, in momentul inscrierii pe aceasta pagina, trebuie mentionat cuvantul “startups” in campul “discount code”.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite aici.