Training "Achizitii publice prin mijloace electronice" (3 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Institutul Roman de Training (IRT), va avea loc pe 3 aprilie, la sediul IRT din Bucuresti.

Training-ul se adreseaza atat specialistilor in achizitii publice din cadrul autoritatilor contractante, cu atributii de serviciu legate de operarea in SEAP, cat si reprezentantilor potentialilor ofertanti care doresc sa raspunda mai bine solicitarilor autoritatilor contractante, prin proceduri derulate prin mijloace electronice.

Tematica abordata in cadrul cursului este urmatoarea: Planificarea pentru utilizarea eficienta a SEAP; Optimizarea gestionarii contului din SEAP; Catalogul electronic si derularea cumpararii directe prin SEAP; Cererea de oferte on-line; Licitatia deschisa si restransa prin mijloace electronice; Licitatia electronica.

Taxa de participare este de 475 de lei/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 5% pentru achitarea taxei cu doua saptamani inainte de inceperea training-ului; 10% pentru cel putin doua persoane inscrise de la aceeasi organizatie; 5% pentru persoanele care au mai participat la training-uri organizate de IRT. Reducerile se pot cumula.

Data limita pentru inscriere este 27 martie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Vanzari - Perfectionare Avansati" (3 - 4 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 3 si 4 aprilie, la U-Business Center, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: reprezentanti de vanzari experimentati, care si-au insusit si aplica elementele de baza din vanzari, dar doresc sa-si imbunatateasca abilitatile si cunostintele din acest domeniu; reprezentanti de vanzari care lucreaza cu Key Accounts; Supervisori sau Area Sales Manageri, care doresc sa-si perfectioneze abilitatile de vanzari.

Taxa de participare este de 375 de euro + TVA/persoana, la care se aplica reduceri de: 3-10% pentru inscrierea simultana a trei - sase participanti; 10% pentru inscrierea cu minim trei saptamani inainte de perioada derularii cursului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs ”Controlling. Profitabilitatea afacerilor” Modulul III: Master Budget (3 - 4 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Exegens Management Consultants, va avea loc in zilele de 3 si 4 aprilie, la Hotel Ibis - Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Cursul se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: specialisti si manageri in controlling; profesionisti in finante; manageri operatiuni, achizitii, IT, HR, vanzari, marketing; angajati in Supply Chain din productie, distributie si servicii.

Organizat sub forma unui workshop, “Master Budget” trateaza urmatoarele teme: Bugetele financiare; Contabilitatea manageriala; Sistemul de planificare; Planificarea si Sistemul bugetar; Conexiuni: Contabilitate financiara - Controlling; Sistemul de raportare manageriala, financiara si de controlling; Conceperea de aplicatii practice si de analize la cerere.

Taxa de participare este de 310 euro + TVA/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 5% pentru minim trei participanti din cadrul aceleiasi companii, la un modul, si tot 5% pentru un participant la toate cele trei module ale cursului.

Data limita de inscriere este 30 martie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Manager de proiect” (3 - 12 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Schultz Consulting, va avea loc intre 3 - 5 si 10 - 12 aprilie, la sediul organizatorului, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: manageri implicati in conducerea proiectelor companiei; membri in diferite echipe de proiect; reprezentanti ai administratiei publice; reprezentanti ai organizatiilor non-guvernamentale; persoane care prin natura slujbei sunt implicate in elaborarea sau implementarea de proiecte; persoane interesate de domeniul managementului de proiect, al finantarilor europene, in special al Fondurilor Structurale; persoane dornice sa isi imbunatateasca activitatea, indiferent de domeniu, prin acumularea de cunostinte si dobandirea de abilitati care sa le permita o mai buna planificare, organizare, implementare si monitorizare a propriei activitati.

Taxa de participare este de 1.600 de lei de persoana, iar termenul limita pentru inscrieri este 31 martie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.