NetCamp (3 decembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Evensys, se va desfasura in data de 3 decembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, avandu-l ca invitat special pe Tristan Nitot, presedintele Mozilla Europe.

Printre temele abordate in cadrul conferintei se numara: oportunitatile deschise de Internet si noile mijloace media, modalitatile de masurare a impactului media sau oportunitatile si problemele la care sunt expuse companiile, cat si concepte de actualitate precum cel de web 2.0.

In cadrul Netcamp va fi organizat si Net Start-Up, primul concurs de idei si proiecte dedicate exclusiv Internetului si Mobile Internetului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferinta "Strategii de piata in perioade de incertitudine. Perspectiva FMCG" (3 decembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Revista Piata, va avea loc pe 3 decembrie la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, Sala Valahia.

Conferinta reuneste reprezentanti ai top-managementului unor companii din productia, importul, distributia si comertul cu bunuri de larg consum din Romania, reprezentanti ai companiilor specializate in studierea comportamentului consumatorilor, analisti economici, precum si reprezentanti ai institutiilor specializate in cercetarea si prognoza economica din Romania.

Din punct de vedere tematic, evenimentul este organizat pe doua sesiuni: Sesiunea 1: Cum sa anticipam corect parametrii evolutiei economice din 2009? Previziuni pentru evolutia veniturilor reale ale consumatorilor, evolutia cererii de bunuri de larg consum, tendinte si prognoze privind comportamentul consumatorilor; Sesiunea 2: Cum se adapteaza caracteristicile produselor si serviciilor. Strategii de marketing. Cat efort de inovare, cat de diversificare si cat de promovare? Strategii de stimulare a vanzarilor. Se inteteste batalia preturilor?

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferinta internationala “Performanta de varf prin Kaizen - Lean Management” (3 - 5 decembrie 2008)

Evenimentul, aflat la a sasea editie, este organizat de Institutul Kaizen Romania si va avea loc in perioada 3 - 5 decembrie la Hotelul Continental din Arad.

In deschiderea conferintei, invitati din cadrul unor companii de top din Romania vor prezenta studii de caz de succes referitoare la implementarea Kaizen - Lean Management in propriile organizatii.

In zilele de 4 si 5 decembrie, participantii vor putea lua contact direct cu tehnicile si practicile Kaizen in cadrul unui Study Tour si a unui Workshop, care se vor desfasura in companii importante din Romania.

Mai multe informatii pot fi gasite aici