Seminar "TVA-ul si problemele lui juridice si contabile. Schimbari legislative din 1 ianuarie 2009" (3 - 4 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Legalnet SRL, reprezinta cea de-a doua editie a seminariilor Avocatnet.ro. Acesta va avea loc in zilele de 3 si 4 februarie la Rin Grand Hotel - Sala Atena, in Bucuresti.

Pe parcursul celor doua zile, vor fi abordate doua mari teme: "Sfera de aplicare a TVA" (Ziua I) si "Evidenta, declararea si plata TVA" (Ziua II).

Gandite ca “lectii multidisciplinare”, seminariile Avocatnet.ro se adreseaza juristilor, contabililor, managerilor interesati de bunul mers al propriilor companii, dar si oamenilor care doresc sa inteleaga si sa aprofundeze probleme legate de drept, fiscalitate si economie aplicata.

Taxa de participare este de 700 de lei + TVA/persoana, pentru cei care se inscriu pana la data de 20 ianuarie, si de 925 de lei + TVA/persoana, pentru cei care se inscriu dupa data de 20 ianuarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Selling Skills - Be Ready to Sell" (3 - 4 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Skill Team, va avea loc in zilele de 3 si 4 februarie, la sediul companiei, in Bucuresti.

Training-ul este un modul interactiv, care isi propune sa ajute factorii de decizie, managerii si angajatii in urmatoarele directii: cresterea vanzarilor prin urmarirea pas cu pas a procesului; abordarea clientilor in functie de tipologia lor; incredere si atitudine pozitiva la intalniri; tratarea adecvata a obiectiilor; identificarea adevaratelor nevoi ale clientului.

Taxa de participare la curs este de 370 de euro fara TVA.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.