Job Cocktail (3 - 5 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Go&Go Media Grup, va avea loc in perioada 3 - 5 mai, in incinta Universitatii Dunarea de Jos din Galati.

Job Cocktail este un eveniment de cariera si antreprenoriat adresat studentilor, absolventilor, dar si persoanelor cu experienta de peste 10 ani.

Cea de-a treia editie Job Cocktail va fi structurata astfel: Targ de joburi pe sectiuni - entry, middle si senior level; Oferte de burse si internship-uri; Antreprenoriat;

Training pentru participanti - Realizare CV; Prezentare Interviu; Vorbit in Public. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Event Academy (3 - 7 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Asociatia studenteasca DaAfaceri, va avea loc in perioada 3 - 7 mai, in Bucuresti.

Event Academy isi propune sa pregateasca participantii in ceea ce priveste domeniul organizarilor de evenimente, atat prin prezentarea tuturor etapelor necesare pornirii si finalizarii cu succes a unui astfel de proiect, cat si a diferitelor ramuri de activitate.

Programul va consta in seminarii impartite pe patru tipuri de evenimente, avand moderatori de la firme specializate in domeniu, dupa cum urmeaza: 3 mai - Concerte (Emagic); 4 mai - Evenimente de Marketing (FunkyBusiness); 5 mai - Briefing & Debriefing Day; 6 mai -  Targuri (Catalyst); 7 mai - Evenimente Culturale (EstenEst).

Cei interesati de participarea la eveniment trebuie sa se inscrie prin completarea formularului disponibil pe blogul evenimentului, pana pe 30 aprilie. Acest pas va fi urmat de un interviu. In urma selectiei, vor fi desemnati 24 de participanti.