Seminar "Dezvoltarea Afacerii in perioada de Criza" (3 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Mars Venus Coaching Romania, va avea loc pe 3 martie, Orange Concept Store, in Bucuresti.

Scopul seminarului este sa atraga atentia managerilor si antreprenorilor asupra necesitatii focusarii in afacere, in special in vremuri dificile.

Agenda seminarului cuprinde: Elementele care constituie fundatia oricarei afaceri - triada Timp - Echipa - Bani; Motivele pentru care marea majoritate a afacerilor mici nu supravietuiesc primilor cinci ani de business; Cheile dezvoltarii afacerii; Cele cinci Cai pentru cresterea venitului si a profitului - Numarul de Prospecti; Rata de Conversie; Numarul de Tranzactii medii/client; Incasare medie/client; Marja de Profit. In cadrul seminarului, se vor face simulari privind cresterea venitului si a profitului prin cresteri minore ale celor cinci zone de focusare mentionate.

Participarea la seminar este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seedmoney Wednesday Breakfast (3 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, intre orele 9.00 si 11.00, in Bucuresti. Locul de intalnire este de regula Orange Concept Store, cu unele exceptii care sunt anuntate din timp participantilor.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.