Conferinta "Antreprenoriat si Management" (3 martie 2011)
Evenimentul, organizat de Edurom, in cadrul programului Antreprenoriada, va avea loc pe 3 martie, la Hotel Unirea, in Iasi.

Principalele teme abordate in cadrul evenimentului vor fi urmatoarele: Antreprenoriat, intraprenoriat si management; Avantajele si provocarile statutului de antreprenor; Investitorii in afaceri sau Business Angels; Dezvoltarea ideilor prin oportunitatile oferite de finantarile europene; Antreprenoriada - training pentru lansare si dezvoltare in afaceri.

Participarea la conferinta este o conditie obligatorie pentru toti cei care doresc ulterior sa participe la modulele de training din cadrul programului Antreprenoriada si implicit la competitia proiectelor antreprenoriale si la sursele de dezvoltare puse la dispozitie de catre organizatori.

Participarea este gratuita, in limita a o suta de locuri.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Field Challenge (3 - 6 martie 2011)
Evenimentul, organizat de roPot, in parteneriat cu Future Considerations si cu sustinerea Fundatiei PACT, va avea loc in perioada 3 - 6 martie, in localitatea Dorobantu din judetul Calarasi.

Implementat deja de Future Considerations in alte tari, Field Challenge urmareste in primul rand gasirea unei solutii viabile si sustenabile pentru problemele comunitatii in care se desfasoara, oferind in acelasi timp un spatiu potrivit de invatare si perfectionare a abilitatilor manageriale si de planificare strategica in context personal si profesional.

Editia pilot a Field Challenge in Romania va incerca sa raspunda problemelor din satul Dorobantu prin gasirea surselor de energie termica accesibile intregii comunitati.

Evenimentul va aduna pentru o perioada de patru zile un grup 24 de participanti, din medii si specializari diferite, pe care ii va angrena intr-un proces de business si de dezvoltare personala, canalizat spre rezolvarea "provocarii" primite de la comunitatea locala.

Taxa de participare este de 1.000 de lei + TVA/persoana, iar inscrierile sunt deschise pana pe data de 31 ianuarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.