Workshop “Playing the Matrix and getting what you (really) want” (3 - 4 noiembrie 2011)
Evenimentul este organizat de Cefe Training Romania si va avea loc in zilele 3 si 4 noiembrie, la Rin Grand Hotel din Bucuresti.

Workshop-ul va fi sustinut de Mike Dooley, unul dintre protagonistii filmului “The Secret” si autor al bestseller-ului “Infinite possibilities: The art of living your life”.

Scopul workshop-ului este de a duce Legea Atractiei la un alt nivel si de a oferi instrumentele pentru a o pune in practica in viata profesionala si personala.

Principalele subiecte de discutie pe agenda evenimentului vor fi: Care sunt principiile simple din spatele Legii Atractiei si cum sa le folosesti; Ce actiuni sa intreprinzi si la care sa renunti; Cum sa-ti redefinesti si sa-ti clarifici viziunea si obiectivele; Cand sa te focusezi pe detalii si cand pe generalitati; Cum sa-ti umpli de energie gandurile, cuvintele si actiunile pentru obtinerea mai rapida a rezultatelor.

La sfarsitul evenimentului participantii vor avea cate o harta personalizata ce va contine actiuni simple pe care acestia trebuie sa le intreprinda in zilele, saptamanile si lunile urmatoare.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Curs “Kit de retail” (3 - 10 noiembrie 2011)
Evenimentul este  organizat de InVestiar.ro si va avea doua sesiuni, pe 3 si 10 noiembrie, in Bucuresti.

Tema principala a cursului este “Retailul actual vs. retailul viitor” si se adreseaza celor interesati si pasionati de retail.

Agenda evenimentului va cuprinde urmatoarele puncte: Unde suntem?; Unde vrem sa ajungem?; Ce urmarim?; Cum masuram progresul?; Cum ajungem unde vrem?

Temele abordate vor fi: Retailul si competitia; Clientul de retail; Tendinte si evolutii in nevoia de cumparare; Cum ne diferentiem.

Cursul isi propune sa invete participantii sa dezvolte propriile metode de crestere a calitatii retailului, sa afle metode de diferentiere de competitie, sa dezvolte propriile metode de imbunatatire a calitatii si sa poata analiza obiectiv decalajul fata de situatia “ideala”.

Taxa de participare este de 400 lei / persoana, iar ultima zi de inscriere este 31 octombrie.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.