Training "Introduction to coaching" (30 ianuarie 2009)

Evenimentul, organizat de Noble Manhattan Coaching, va avea loc pe 30 ianuarie la Rin Grand Hotel Bucuresti, sala Berlin.

Programul va fi sustinut de Gerard O’Donovan, presedinte al European Coaching Institute (ECI) si fondator Noble Manhattan, si se adreseaza tuturor celor interesati de Life&Corporate Coaching.

Sesiunea de dimineata va fi dedicata raspunsurilor la intrebari legate de: pregatirea pentru a deveni coach, cum se gasesc clienti, cum se castiga bani, standarde, certificari. Sesiunea de dupa-amiaza se va tine sub forma unui workshop interactiv in care participantii vor incerca experienta de a fi propriul lor coach.

Costul unei participari este de 80 euro + TVA. Cei inscrisi pana la data de 27 ianuarie 2009 vor beneficia de o inscriere gratuita pentru inca o persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Cursul "Finante pentru manageri non-finantisti" (30 - 31 ianuarie 2009)

Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 30 si 31 ianuarie, in Bucuresti.

Cursul este recomandat persoanelor din middle si top management care nu au studii economice de specialitate, precum si noilor angajati in departamentul financiar, care trebuie sa inteleaga problemele managerilor si modul de raportare la sistemul contabil Anglo-Saxon.

Taxa de participare este de 350 de euro + TVA / persoana. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, in perioada 5 - 20 ianuarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Incubator de Proiecte si Afaceri Europene (30 ianuarie 2009)

Evenimentul, organizat de Fundatia Eurolink - Casa Europei, va avea loc pe 30 ianuarie, la Centrul de Training Aleron, in Bucuresti.

"Incubatorul de Proiecte si Afaceri Europene" reprezinta prima reuniune demonstrativa de lucru din cadrul proiectului nonguvernamental "Atelierul Interactiv de idei, proiecte si investitii inovative", proiect care isi propune sa vina in sprijinul intreprinzatorilor, managerilor, dar si liderilor in formare din sectorul public sau privat.

Pe durata desfasurarii evenimentului, participantii vor avea posibilitatea sa se concentreze pe urmatoarele aspecte: examinarea oportunitatilor de investitii si de parteneriate posibile pentru ideea aleasa; identificarea liniilor, programelor sau instrumentelor optime pentru co-finantare; cunoasterea si prevenirea dificultatilor si riscurilor intampinate in cursul pregatirii si depunerii proiectului; consultarea specialistilor pentru imbunatatirea planului de afaceri si formularea unui buget echilibrat si eligibil; incadrarea investitiei in structura si evolutia pietei din domeniul corespunzator proiectului, inclusiv prin cooptarea celor mai viabili parteneri pentru implementare/aport financiar; adaptarea cu succes la raspunderile juridice si contractuale rezultate, inclusiv prin exploatarea profitabila a legislatiei achizitiilor, noilor scheme UE ale ajutorului de stat pentru competitivitate, a parteneriatului public-privat in proiectele de investitii complexe.

Acest eveniment de lansare este organizat in sistem nonprofit de auto-finantare, iar contributia fiecarui participant se va ridica la 545 de lei, la care nu se aplica TVA.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Microsoft Project Professional 2007" (30 ianuarie - 1 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Codecs, va avea loc in perioada 30 ianuarie - 1 februarie, la sediul organizatorului, in Bucuresti.

Training-ul se adreseaza atat managerilor, cat si membrilor echipei de proiect din  departamentele de marketing, vanzari, tehnic, productie, R&D, HR si financiar.

Printre obiectivele vizate de curs se numara: obtinerea cunostintelor introductive in managementul de proiect; realizarea unui plan de proiect folosind functionalitatile de baza din MS Project; cunoasterea utilitatii comenzilor primare din aplicatie si a modului de raportare si selectare a datelor introduse; inregistrarea, monitorizarea si controlul unui proiect; ajustarea parametrilor de timp, cost si resurse in scopul atingerii obiectivelor din proiect; obtinerea de rapoarte pentru management, dar si analiza scenariilor de masuri pentru remedierea deviatiilor fata de planul initial.

Structura training-ului cuprinde sapte module: Crearea unui Plan de Proiect; Functionalitati avansate; Rapoarte. Afisarea si distribuirea informatiilor despre Proiect; Monitorizare si Control; Utilizarea de informatii in mai multe proiecte simultan; Ghid de Proiect; Note recapitulative.

Taxa de participare este de 365 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.