Orange Online MeetUp (31 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Orange Romania, va avea loc pe 31 mai, la Orange concept store, in Bucuresti.

In cadrul evenimentului se va discuta in principiu despre cum poate schimba comportamentul utilizatorului de internet gandirea de marketing. Astfel, evenimentul va prilejui o intalnire cu utilizatorul roman de internet, in context european, si se va discuta despre comportamentul acestuia online, precum si despre schimbarile pe care le poate genera in gandirea de marketing.

Invitatul international al acestei editii Online MeetUp este Sam Berteloot, Managing Partner and Director Panel Management la InSites Consulting, compania de research care a realizat impreuna cu IAB Europe studiul MCDC - Marketers and Consumers, Digital and Connected. Acest studiu va sta la baza discutiei Online MeetUp, prin concluziile pe care le ofera privind activitatile si atitudinile utilizatorului roman de internet.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Change management" (31 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Leaders Romania impreuna cu HPDI, va avea loc pe 31 mai, in Timisoara.

Training-ul este sustinut de Jim Bagnola, membru al “National Speakers Association” si desemnat ”Certified Speaking Professional”. In acest an, Jim Bagnola a fost nominalizat de catre Leadership Gurus in topul celor mai buni speakeri inspirationali in materie de leadership la nivel mondial.

Subiectele abordate in cadrul training-ului vor fi: Cum sa identificam aria noastra de control; Cum sa beneficiem de ceea ce nu este in aria noastra de control; Dimensiunile interioare si exterioare ale schimbarii; Modalitati rapide de ajustare la noile schimbari; Impactul schimbarii asupra sanatatii individului si organizatiei; Mentalitati inspirationale sau neinspirationale in abordarea schimbarii; Cum sa identifici elementele care "te blocheaza" indorinta de schimbare, si cum sa scapam de ele; Cum sa solutionezi asteptarile neindeplinite; Cum sa elimini senzatia de neputinta; Noi metode de a te transforma intr-un adept al schimbarii.

Taxa de participare este de 209 euro/persoana pentru membrii Camerei de Comert si Industrie din Timisoara, si de 249 de euro/persoana pentru non-membri.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Business Networking” (31 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Proactive Solutions, va avea loc pe 31 mai, in Bucuresti.

Workshop-ul va fi sustinut de Filipe Carrera, speaker international, trainer, coach si consultant. De asemenea, Filipe Carrera detine un MBA si este specializat in economie, e-business, e-learning si marketing. In 2008 a primit distinctia de cel mai bun trainer din lume la congresului mondial al organizatiei Junior Chamber International.

Principalele teme abordate in cadrul workshop-ului vor fi: De ce vorbim de "networking" in afaceri; Oportunitati de Business Networking; Networking folosind tehnologiile informatice; Business Networking-ul in relatiile internationale.

Taxa de participare este de 110 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.