Seedmoney Wednesday Breakfast (31 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, intre orele 9.00 si 11.00, in Bucuresti. Locul de intalnire este de regula Orange Concept Store, cu unele exceptii care sunt anuntate din timp participantilor.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.

 

Curs “Business Networking” (31 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Proactive Solutions, va avea loc pe 31 martie, la Hotel Dacia RRT, in Bucuresti.

Printre punctele cheie ale cursului se numara: Evalueaza la ce evenimente sau retele de contacte merita sa participi; Invata cum sa intri in discutie, sa construiesti un raport si sa dezvolti o conversatie aprinsa; Exerseaza un mod clar de a te introduce astfel ca cei din jurul tau sa te cunoasca asa cum iti doresti; Comunicare Verbala si Non-verbala, tehnici de conversatie.

Taxa de participare este de 130 euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.