Event’or - Training de organizare evenimente de afaceri (4 - 5 decembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc in zilele de 4 si 5 decembrie la Hotelul Caro din Bucuresti.

Event’or se adreseaza persoanelor mai putin pregatite in organizarea evenimentelor de afaceri si isi propune sa ofere o structura esentiala pentru un plan de organizare a unor astfel de evenimente.

Taxa de participare la training este de 1.350 lei + TVA de persoana, cu o reducere de 5% la inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Cursul “Abilitati practice de recrutare si selectie” (4 - 5 decembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Hart HR Consulting, va avea loc in perioada 4 - 5 decembrie, in Bucuresti. Cursul se adreseaza specialistilor in resurse umane, coordonatorilor de departamente si managerilor. 

Pe parcursul celor doua zile, vor fi prezentate diverse metode si instrumente de selectie si evaluare, punandu-se un accent deosebit asupra procesului de intervievare.

Termenul limita pentru inscrieri este 28 noiembrie, iar taxa de participare este de 600 de euro + TVA.

Mai multe informatii pot fi gasite aici

 

2B Marketing - Training de Marketing Business-To-Business (4 - 5 decembrie 2008) 

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc in zilele de 4 si 5 decembrie la Hotelul Caro din Bucuresti.

Trainingul isi propune sa ofere instrumentele necesare implementarii unor actiuni de marketing special adaptate mediului de business, adresandu-se in mod special departamentelor comerciale ale firmelor care vand clientilor organizationali.

Taxa de participare la 2B Marketing este de 1.350 de lei + TVA / persoana, la care se aplica o reducere de 5% la inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.